Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

Cea mai mare colecţie de colinde online!

Dacă îţi plac colindele de Crăciun, intră în Universul Colindelor :)

Totul despre Postul Crăciunului

Tot ce trebuie să ştii despre Postul Crăciunului!

Colinde Stefan Hrusca

Asculta onine cele mai frumoase colinde de Craciun cu Stefan Hrusca!

Filme de Craciun de vazut online

Lista cu cele mai cunoscute filme de Craciun!

Imagini de Craciun

Descarca imagini de Craciun! Alege din cea mai bogata oferta!

duminică, ianuarie 30

Bolt online in romana. Catelusul Bolt in romana. Desene Disney in romana



Minunata lume Disney
Vezi online filme din Minunata lume Disney: Bolt 2008. Bolt O Viata pentru caine. Desene animate din Minunata lume Disney: O Viata pentru caine - Bolt in limba romana.

Pentru super catelul Bolt, fiecare zi este plina de aventuri, pericole si intriga, pentru ca Bolt este starul unui serial de televiziune. Cand ajunge din greseala in New York, pentru el incepe una dintre cele mai mari aventuri ale sale, o calatorie de-a lungul tarii prin lumea reala.

Dupa atatia ani pe platourile de filmare, Bolt a ajuns sa creada cu adevarat ca superputerile sale uimitoare sunt reale, iar acest lucru va crea numeroase situatii amuzante.

De-a lungul calatoriei Bolt reuseste sa isi faca doi buni prieteni: Mittens, o pisica de casa abandonata si Rhino, un hamster obsedat de televizor, inchis intr-o bila de plastic. Cu ajutorul acestora, Bolt va descoperi ca nu are nevoie de superputeri pentru a fi erou.
Bolt online cu subtitrare
Catelusul Bolt online in romana

Debutul filmului are o scena lunga in care putem observa cam ce inseamna sa fii un super caine. Bolt are viteza incredibila, super putere, un super latrat care face pamantul sa tremure si trage cu laser din ochi. El a fost modificat genetic de catre tatal lui Penny care este rapit tot timpul, iar saramana fata este lasata de izbeliste. Dar Bolt este acolo sa o protejeze. Numai 14 ore pe zi, pana cand filmarile iau sfarsit si toata lumea trebuie sa plece acasa. El este inchis intr-o rulota unde asteapta o noua zi de “aventuri”.

Ultima sa aparitie in fata camerelor de filmare a lasat episodul “atarnand”. Penny a fost rapita, si el trebuie sa o salveze din ghearele lui Green Eyed Man. Intamplarea face ca el sa evadeze din acea rulota, nimerind intr-o camioneta care il trimite inconstient pana la New York. Asa incepe calatoria sa initiatica, care nu este decat o ocazie pentru Bolt de a se lovi de lumea reala, dar digitala a lui Pixar. Lumea reala este de fapt un loc in care Bolt este trimis in exil. Acest exil a mai fost intalnit si in Wall-E, Finding Nemo, Cars, si Toy Story. Bolt este de fapt o versiune recenta a lui Buzz Lightyear, care nu vede nimic in fata ochilor, decat misiunea lui. In cazul lui Bolt, trezirea asta din “somn” contureaza un nou caine, o versiune imbunatatita fata de starul tv.

Bolt online in romana. Catelusul Bolt in romana. Desene Disney in romana

sâmbătă, ianuarie 29

Phineas si Ferb - Viarna

vineri, ianuarie 28

Baby Looney Tunes in romana: Episodul 2 - Desene animate in limba romana



Desene animate pentru copii: Baby Looney Tunes in romana. Desenele copilariei, cu Baby Looney Tunes in romana. Vezi online desene animate pentru copii in romana.

Baby Looney Tunes in romana: Episodul 2 - Desene animate in limba romana

Baby Looney Tunes in romana: Episodul 1 - Desene animate in limba romana



Desene animate pentru copii: Baby Looney Tunes in romana. Desenele copilariei, cu Baby Looney Tunes in romana. Vezi online desene animate pentru copii in romana.

Baby Looney Tunes in romana: Episodul 1 - Desene animate in limba romana

Clubul lui Mickey Mouse in romana: Episodul 6. Dublat in limba romana



Clubul lui Mickey Mouse in romana
Vezi online desene animate cu Clubul lui Mickey Mouse in romana: Episodul 6 - Cometa lui Mickey. Desene animate in limba romana cu Clubul lui Mickey Mouse de pe Disney Channel. Vezi online Clubul lui Mickey Mouse in romana: Cometa lui Mickey.
Episodul 6 din Clubul lui Mickey Mouse se numeste Cometa lui Mickey. Urmareste aventurile personajelor tale preferate din desenele Disney si joaca-te cu Mickey, Minnie, Pluto, Guffy si gasca.

Vezi online si celelalte episoade din Clubul lui Mickey Mouse in romana:
Episodul 1
Episodul 2
Episodul 3
Episodul 4
Episodul 5




Clubul lui Mickey Mouse in romana: Episodul 6. Dublat in limba romana

luni, ianuarie 24

Film Cars Masini online: A Cars toon Mater's tall tales



Desene animate Disney online: Cars 2009. Film cu Masini de la Disney online. Vezi online Cars / Masini cu subtitrare. Desene animate cu personajele din Cars / Masini: A cars toon: Mater's tall tales.


Film Cars Masini online cu subtitrare: A Cars toon Mater's tall tales

Shrek online: Shrek Forever after cu subtitrare. Shrek 4 subtitrat in romana



Shrek forever after 2010 cu subtitrare
Shrek pentru totdeauna film online cu subtitrare
Vezi online filme din Seria Shrek: Shrek Forever after online cu subtitrare. Filme pentru copii cu Shrek: Shrek pentru totdeauna in romana. Vezi online desene animate in limba romana: Shrek Forever after subtitrat in romana.
După ce te-ai luptat cu un dragon malefic, ai salvat o prinţesă frumoasă, dar şi regatul socrilor tăi, ce mai poţi tu să faci, ca un căpcăun adevărat ce eşti? Păi, dacă te cheamă Shrek, ce altceva, decât să ajungi un soţ cuminte şi devreme acasă. În loc să mai bage în sperieţi sătenii, aşa cum avea obiceiul s-o facă înainte, Shrek se mulţumeşte acum să dea autografe pe furcile acestora. Cum de i-a pierit răgetul? Tânjind după zilele în care se simţea ca un căpcăun “adevărat”, Shrek e ademenit să semneze un pact cu şmecherul şi alunecosul Rumpelstiltskin. E aruncat, astfel, într-o versiune alternativă şi complet cu susul în jos a regatului Far Far Away, unde căpcăunii sunt vânaţi, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek şi Fiona nu s-au întâlnit niciodată. Acum, stă în puterile lui Shrek să întoarcă lucrurile aşa cum au fost, ca să-şi salveze prietenii, să-şi facă lumea înapoi, aşa cum era, şi să-şi recâştige Unica sa Iubire.

Filmul este unul moralizator întrucât ne învaţa să acceptăm ceea ce suntem şi să fim mulţumiţi cu ceea ce avem căci altfel , dorindu-ne altceva, s-ar putea să obţinem tocmai contrariul. Ne învaţa să avem grijă ce vrem... pentru că am putea obţine.

Shrek online: Shrek Forever after cu subtitrare. Shrek 4 subtitrat in romana

duminică, ianuarie 23

Filme din Minunata lume Disney: Ratatouille cu subtitrare



Minunata lume Disney
Ratatouille cu subtitrare
Rattatouile online subtitrat
Vezi filme din Minunata lume Disney online: Ratatouille subtitrat in romana. Desene animate din Minunata lume Disney: Ratatouille cu subtitrare in limba romana. Vezi online filme de animatie: Ratatouille subtitrat in limba romana.

Un sobolan pe nume Remy viseaza sa devina un bucatar vestit in ciuda dorintelor familiei si a evidentei probleme ca rozatoarele si bucataria nu fac o pereche prea buna.
Cand destinul il aduce pe Remy in Paris, descopera ca e situat ideal, locuind sub restaturantul ce l-a facut celebru pe idolul sau culinar, Auguste Gusteau. In ciuda pericolului ce inevitabil apare in momentul in care esti un sobolan in bucataria unuia dintre cele mai selecte restaurante din Paris, Remy se imprieteneste cu Linguini, baiatul ce se ocupa de gunoi.

Acesta descopera imediat talentul culinar a rozatorului si astfel ajung la o intelegere. Acest plan al lor va declansa o serie de de evenimente surprinzatoare si extrem de comice ce vor intoarce pe dos lumea culinara din capitala Frantei.
Remy ajunge sa fie bantuit de 2 optiuni, nestiind daca sa-si urmeze in continuare visul sau sa se intoarca inapoi la viata simpla de sobolan. Pana la finalul actiunii el va invata despre prietenie, familie si isi va da seama ca nu are de ales ci trebuie sa se descurce in situatia in care se afla, un sobolan ce vrea sa ajunga bucatar celebru.

Titlu: Ratatouille - Ratatouille
Producator: Pixar Animation Studios
Distribuitor (international): The Walt Disney Company
Distribuitor (Romania): Prooptiki Romania
Data lansare (SUA): 29 Iunie 2007
Data lansare (Romania): 07 Septembrie 2007
Perioda filmare: 13 Martie 2006 - ??
Buget: 150,000,000 $
Incasari weekend: 47,027,395 $
Site oficial: Ratatouille
Poze Ratatouille
Tag-uri: Soricel, Restaurant, Mancare, Chelner, Nume personaj in titlu

Filme din Minunata lume Disney: Ratatouille cu subtitrare

Animatie 3D: Megamind 3D 2010 film online cu subtitrare



Megamind online
Megamind cu subtitrare
Vezi online filme pentru copii: Megamind 2010 cu subtitrare in romana. Filme de animatie online: Megamind 2010 subtitrat in limba romana. Desene animate pentru copii: Megamind 2010 subtitrat in romana. Filme online pentru copii! 
Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek”, “Madagascar” şi “Kung Fu Panda” aduc în 2010 „Megamind”. Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea. Şi cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greş în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie şi tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reuşeşte să-l învingă. Dintr-odată, Megamind se trezeşte că nu mai are niciun scop în viaţă. A devenit un erou negativ fără un rival. Îşi dă seama că cel mai rău lucru care i se putea întâmpla a fost să-şi atingă ambiţia de-o viaţă. Aşa că se hotărăşte să creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare, mai bun şi mai puternic decât a fost vreodată Metro Man. Titan, în schimb, se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade. Aşa că acum Titan nu îşi pune în gând doar să stăpânească lume, ci vrea, pur şi simplu, să o distrugă. Cel mai deştept om din lume poate, oare, să ia şi el o decizie înţeleaptă, măcar o dată în viaţa lui? Diabolicul geniu va cădea în capcana pe care şi-a întins-o singur şi va deveni erou fără voie în propria sa poveste
O satira la adresa filmelor cu supereroi, Megamind spune povestea unui personaj malefic care il omoara din greseala pe Metro Man, inamicul lui de moarte. Multumit initial de postul de conducator al lumii, Megamind se deprima dupa ce realizeaza ca viata fara un adversar de temut cu care sa se dueleze pe viata si pe moarte, nu are nici un farmec. Solutia lui Megamind este Titan, rezultatul unui experiment care da gres. Noul “rival” nu vrea sa fie deloc personaj pozitiv. El vrea sa ii ia locul lui megamind. Tocmai de aceea, Megamind ajunge sa fie salvatorul omenirii in fata acestei amenintari neprevazute.

Film de animatie online: Megamind subtitrat in romana

marți, ianuarie 18

Filme de animatie: Legende din regatul bufnitelor film online gratis cu subtitrare



Vezi online desene animate gratis: Legende din regatul bufnitelor. Filme de animatie online: Legende din regatul bufnitelor subtitrat in romana. Vezi filme online cu subtitrare in limba romana! Desene animate pentru copii cu subtitrare. Animatii pentru copii!
Renumitul cineast Zack Snyder îşi face debutul în filmul de animaţie odată cu fantezia plină de aventură “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufniţelor,” inspirat după volumele îndrăgite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufniţelor, vrăjit de poveştile eroice ale tatălui său despre Guardians of Ga’Hoole, o armată de luptători înaripaţi care dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a salva neamul bufniţelor din ghearele Purilor, forţe ale răului.
În timp ce Soren visează că într-o bună zi va putea să intre în armata eroilor săi favoriţi, fratele lui mai mare, Kludd, îl ia în derâdere; acesta tânjeşte mai degrabă să vâneze, să zboare liber din creangă în creangă şi să-şi înlocuiască fratele mai mic în inima tatălui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinţe teribile—cei doi fraţi cad din vârful copacului în care-şi aveau cuibul, chiar în ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren să organizeze o evadare spectaculoasă cu ajutorul altor bufniţe tinere şi curajoase. Ele zboară împreună peste mare şi prin zona ceţurilor întunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde îşi au sălaşul legendarii Gardieni—aceştia sunt singura speranţă a lui Soren de a-i învinge pe Puri şi de a salva regatul bufniţelor.
Pe coloana sonoră a filmului vom recunoaşte vocile actorilor Helen Mirren, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Hugo Weaving, Emily Barclay, Abbie Cornish, Ryan Kwanten, Anthony LaPaglia, Miriam Margolyes, Sam Neill, Richard Roxburgh şi David Wenham.
Snyder a regizat filmul “Legende din regatul bufniţelor” după un scenariu de John Orloff şi Emil Stern, bazat pe romanele din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul a fost produs de Zareh Nalbandian, care a cooperat cu Donald De Line, Deborah Snyder, Lionel Wigram, Chris deFaria, Kathryn Lasky şi Bruce Berman, în calitatea lor de producători executivi.
Scenograful filmului este Simon Whiteley, directorul artistic este Grant Freckelton, David Burrows a asigurat montajul, Aidan Sarsfield şi Ben Gunsberger au realizat partea digitală, Eric Leighton a fost regizorul de animaţie, David Scott este directorul de imagine, povestirea a fost asigurată de Alexs Stadermann, Wayne Pashley a coordonat montajul de sunet, Alex Weight a coordonat animaţia, Damien Gray a fost coordonatorul personajelor, Greg Jowle a asigurat decorurile, iar David Hirschfelder a compus muzica filmului.
Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producţie Village Roadshow Pictures şi Animal Logic, filmul “Legende din regatul bufniţelor.”
Lansarea lui în cinematografele din ţară şi în cinematograful IMAX cu începere de la 24 septembrie, 2010, filmul va fi prezentat în 3D şi distribuit de către Warner Bros. Pictures, o companie aparţinând Warner Bros. Entertainment Company, iar în anumite state, de către Village Roadshow Pictures.

Animatii online: Legende din regatul bufnitelor 2010 - film online cu subtitrare in limba romana

Filme de Craciun: Rudolph the Red-Nosed Reindeer & the Island of Misfit Toys



Filme de Craciun: Rudolph the Red-Nosed Reindeer & the Island of Misfit Toys 2001 - film online subtitrat in limba romana

Film clasic Disney: The Lion King 1½ - Hakuna Matata cu subtitrare



Minunata lume Disney
Lion King  - Hakuna Matata
Regele leu cu subtitrare in romana
Vezi online filme din Minunata lume Disney: The Lion King 1½ - Hakuna Matata. Filme online gratis din Minunata lume DisneyThe Lion King 1½ - Hakuna Matata.

 In aceasta parte a serie "The Lion King - Hakuna Matata" aflam povestea celor doi prieteni ai lui Simba, inainte de a se intalni cu el. Timon si Pumbaa se uita la filmul "The Lion King - Hakuna Matata", dar apoi se hotarasc sa ne spuna povestea lor. Asa ne este prezentata colonia lui Timon, unde observam ca el este diferit de ceilalti, iar mama si unchiul Max il sfatuiesc sa paraseasca colonia (ale carui tuneluri tocmai le-a distrus). Timon pleaca sa-si gaseasca lumea viselor lui, o lume libera, fara indatoriri. Asa il intalneste pe Pumbaa si impreuna merg mai departe in cautarea visului lui Timon, trecand amandoi printr-o serie de aventuri amuzante.
Titlu: The Lion King 1½ - Hakuna Matata.
Vezi si:
Cartea junglei online
Tarzan online

Minunata lume Disney: Regele leu 1½ - Hakuna Matata - film online in limba romana

Film de animatie online: Monstri contra extraterestri cu subtitrare in romana




Vezi online filme pentru copii: Monstri contra Extraterestrii. Animatii online gratis: Monstri contra extraterestrii. Filme pentru copii online.

Atunci cand Susan Murphy este lovita de un meteorit, ea creste inexplicabil de mult si este catalogata imediat un "monstru" pe nume Ginormica. Armata sare in ajutorul oamenilor, dar degeaba pentru ca ea nu a facut nimic. Armata o prinde pe Susan si o inchide intr-o inchisoare speciala guvernamentala. Dar in curand intreaga lumea va afla ca guvernul american a "adunat" de-a lungul anilor mai multi monstrii. Acest grup de monstrii este alcatuitt dintr-un carcalac foarte destept, Dr. Cockroach, un macho, jumatate maimuta, jumatate peste (veriga lipsa la evolutia homo sapiensului); gelatinosul si indistructibilul B.O.B., si Insectosaurus, o ganganie de marimea unui dinozaur, careia ii este frica de oameni. Dar in momentul in care o nava extraterestra aterizeaza pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, cu intentii de a prelua controlul lumii, guvernul va alcatui o echipa de monstrii, care sa lupte pentru salvarea omenirii.


Poze Monstri contra extraterestri - Monsters vs. Aliens Poze Monstri contra extraterestri - Monsters vs. Aliens Poze Monstri contra extraterestri - Monsters vs. Aliens Poze Monstri contra extraterestri - Monsters vs. Aliens Poze Monstri contra extraterestri - Monsters vs. Aliens

Titlu: Monsters vs. Aliens - Monstri contra extraterestri
Data lansare (SUA): 27 Martie 2009
Data lansare (Romania): 10 Aprilie 2009
Perioda filmare: 18 Iunie 2007
Incasari weekend: 59,321,095 $
Incasari totale: 198,332,128 $
Site oficial: Monsters vs. Aliens
Poze Monsters vs. Aliens
Tag-uri: Extraterestru, Monstru, De vazut cu prietenul

Desene animate online: Monstri constra extraterestri - film online subtitrat in limba romana

Animatie Disney online: Enchanted - Magie in Manhattan - film online cu subtitrare



Minunata lume Disney
Film Enchanted online
Magie in Manhattan online cu subtitrare
Vezi online filme si desene animate din Minunata lume Disney: Enchanted. Urmareste filme cu subitrare in limba romana: Enchanted.

Alatura-te primei comunitati romanesti de fani Disney pe facebook: Minunata lume Disney.

O poveste clasica Disney se intrepatrunde cu lumea moderna din New York-ul zilelor noastre, intr-un basm despre o printesa (AMY ADAMS) din tinutul Andalasia, care e azvarlita in inima New York-ului de o regina malefica (SUSAN SARANDON). La scurt timp dupa sosirea ei aici, Printesa Giselle incepe sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si iubirii, dupa ce intalneste un chipes avocat (PATRICK DEMPSEY). Oare felul cum e privita iubirea in basme are sanse sa supravietuiasca in lumea reala?

O comedie energica, originala, plina de viata, cu o intorsatura moderna inclusa intr-o poveste Disney clasica, MAGIE IN MANHATTAN combina fantezia, actiunea, muzica, efectele create pe computer si animatia desenata manual, creand o comedie romantica absolut unicat, pentru toate varstele. Bucurandu-se de o distributie alcatuita numai din vedete, MAGIE IN MANHATTAN este un film regizat de KEVIN LIMA ("Tarzan," "Eloise at Christmastime") si produs de BARRY JOSEPHSON ("Hide and Seek," serialul TV "Bones") si BARRY SONNENFELD (ambele filme "Oameni in negru", serialul de televiziune "Pushing Daisies"). Scenariul este scris de BILL KELLY ("Premonition," "Blast from the Past"). Producatorii executivi ai filmului sunt CHRIS CHASE ("Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch," "Return To Never Land," "Tarzan"), SUNIL PERKASH ("Premonition," "Blast from the Past") si EZRA SWERDLOW ("Invincible," "Little Manhattan"). Filmul include melodii originale compuse de o echipa apreciata: compozitorul ALAN MENKEN si textierul STEPHEN SCHWARTZ ("Pocahontas," "Hunchback of Notre Dame").Pentru frumoasa Giselle (Adams), viata este ca un basm... in cel mai adevarat sens al cuvantului!

Ea are tot ce ii trebuie unei printese perfecte – un chip frumos, o inima curata, o voce melodioasa si incredibila calitate de a comunica direct cu animalele – toate lucrurile minunate pe care ne-am astepta sa le gasim in lumea ei, in Andalasia… care, intamplator, este o lume a desenului animat. Dorinta lui Giselle de a intalni un print chipes, iubitul visurilor sale, cu care sa traiasca acel "sarut al iubirii adevarate" se indeplineste cand Printul Edward (JAMES MARSDEN) ii aude trilurile de soprana si se grabeste sa i se alature in cantec.Chiar a doua zi, in drum spre locul unde avea sa se tina nunta ei cu Edward, Giselle cade sub vraja Reginei Narissa (Sarandon), care nu se va da in laturi de la nimic pentru a o impiedica pe aceasta fata sa puna mana pe tronul ei. Giselle este exilata intr-un loc cat mai indepartat de acest regat de poveste... Nu mai este un personaj animat, intr-un taram plin de muzica si culoare, ci se transforma intr-o femeie adevarata, ajungand intr-un loc cat se poate de lipsit de magie:Manhattan-ul zilelor noastre.

In ajutorul ei, in acest loc nou si ciudat, aceasta "aproape-printesa" gaseste un avocat de divorturi cat se poate de prozaic, pe nume Robert (Dempsey), dar si pe fetita lui, Morgan (RACHEL COVEY). Cand Printul Edward al lui Giselle, care nu mai este nici el personaj de animatie, soseste la New York impreuna cu servitorul sau Nathaniel (TIMOTHY SPALL), urmat apoi de cel mai bun prieten al lui Giselle, un veveritoi pe nume Pip, tanara descopera cum cele doua lumi ale sale intra in coliziune directa si se trezeste intrebandu-se daca este posibil ca perspectiva ei de poveste asupra iubirii - cu tot tacamul, inclusiv "si au trait fericiti pana la adanci batraneti" - sa supravietuiasca in lumea noastra.Numeroasele personaje reale si fantastice din acest film sunt aduse la viata de o echipa de actori minunati, intre care: actrita nominalizata la Oscar AMY ADAMS ("Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby", "Charlie Wilson’s War", "Junebug"), PATRICK DEMPSEY (serialul TV "Anatomia lui Grey", "Sweet Home Alabama"), JAMES MARSDEN ("Hairspray", "Superman Returns"), TIMOTHY SPALL ("Harry Potter and the Goblet of Fire", "The Last Hangman"), IDINA MENZEL ("Rent," "Ask the Dust") si actrita premiata cu Oscar SUSAN SARANDON ("Mr. Woodcock," "Shall We Dance").

Combinatia de imagini cenusii din Manhattan si imagini sclipitoare de basm este realizata de o echipa de creatie din care fac parte directorul de imagine DON BURGESS ("Eight Below," "The Polar Express"); designer-ul de productie STUART WURTZEL ("Charlotte’s Web," "Little Manhattan"); editorii STEPHEN A. ROTTER ("Yours, Mine and Ours," "The Parent Trap") si GREGORY PERLER ("Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit," "Tarzan"); designer-ul de costume MONA MAY ("Haunted Mansion," "Miles from Home").Muzica filmului MAGIE IN MANHATTAN este realizata de compozitorul multi-premiat cu Oscar ALAN MENKEN si STEPHEN SCHWARTZ ("Pocahontas", "The Hunchback of Notre Dame").

Minunata lume Disney: Enchanted (Magie in Manhattan) film online subtitrat in limba romana - prima parte

luni, ianuarie 17

Colinde straine online 2011



Asculta colinde online: colinde straine 2011. Colinde de Craciun 2011: colinde straine online. George Michael, Mariah Carey, Elvis Presley, Adam Sandler, Destiny’s Child, Celin Dion, Britney Spears, Frank Sinatra.

Colinde de Craciun online: colinde straine 2011

Desene Disney online: O poveste incalcita (Tangled) 2010 desene animate subtitrate in limba romana



Minunata lume Disney.
Tangled online cu subtitrare
O poveste incalcita online gratis
Vezi online filme din Minunata lume Disney subtitrate in limba romana: O poveste incalcita. Desene animate cu subtitrare din colectia Minunata lume Disney: O poveste incalcita online!
Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung şi magic. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu frumosul hoţ şi duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri.
Alatura-te primei comunitati romanesti de fani disney, pe facebook: Minunata lume Disney!

Fiind rapita din castelul parintilor ei pe vremea cand era doar o copila, frumoasa si rebela printesa Rapunzel si-a petrecut ultimii 18 ani inchisa intr-un turn inalt, care nu are nici ferestre si nici usi si la care nu se poate ajunge pe nici o scara. Complet izolata de lume, dornica de aventura si simtindu-se singura, Rapunzel reuseste sa il prinda in capcana parului ei lung de peste 20 de metri pe tanarul Flynn Rider, care trecea intamplator pe langa turn. Plina de imaginatie, incapatanata si voluntara, printesa Rapunzel se foloseste de cositele ei blonde cu putere magica ca de niste tentacule uriase si evadeaza cu ajutorul lui Flynn Rider din turnul in care fusese tinuta captiva. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii, umor si iubire, Rapunzel descopera pentru prima data in viata cum arata lumea reala din exteriorul zidurilor turnului si se straduieste sa evite sa fie prinsa din nou de catre vrajitoarea diabolica ce o urmareste.

Titlu: Tangled - O poveste incalcita
Producator: Walt Disney Animation Studios
Distribuitor (international): Buena Vista Pictures
Data lansare (SUA): 24 Noiembrie 2010
Data lansare (Romania): 07 Ianuarie 2011
Perioda filmare: 26 Iulie 2004 - ??
Incasari weekend: 48,767,052 $
Incasari totale: 175,779,496 $
Site oficial: Tangled
Poze Tangled
Tag-uri: Basm, Vrajitoare, Fata, Magie, Tanara adolescenta
Clubul lui Mickey Mouse in romana

Minunata lume Disney: O poveste incalcita online cu subtitrare

joi, ianuarie 13

Filme Disney online: Felinele



Minunata lume Disney
Felinele online
Vezi online filme din Minunata lume Disney in limba romana. Filme disney in limba romana: Felinele.
Felinele (engleză The Cheetah Girls) este un Film Original Disney Channel, care şi-a făcut premiera pe 15 august 2003, în Statele Unite. Filmul se bazează pe romanele cu acelaşi nume, scrise de Deborah Gregory. Filmările au avut loc în lunile octombrie şi noiembrie ale anului 2002. În România, filmul şi-a făcut premiera în luna ianuarie a anului 2010.
O trupă formată din patru fete, numită Felinele (The Cheetah Girls) se duce la o renumită şcoală de arte interpretative şi încearcă să căştige concursul de talente al şcolii. În timpul audiţiilor pentru concurs, fetele se întâlnesc cu un producător renumit, numit Jackal Johnson, care este dornic de a le promova. Însă, fetele încep să se confrunte cu tot felul de probleme: Galleria începe să se îndepărteze de prietenele ei, Dorinda trebuie să aleagă între prietenele ei şi clubul de dans, şi alte lucruri care ar putea distruge grupul Felinelor. Grupul se confruntă cu multe decizii dificile, dar îşi dă seama, la sfârşit, de drumul pe care trebuie să îl aleagă.
Alatura-te primei comunitati de fani Disney pe Facebook: Minunata lume Disney

Vezi filme disney online: Felinele

sâmbătă, ianuarie 8

Clubul lui Mickey Mouse: Episodul 5. Dublat in limba romana



Clubul lui Mickey Mouse




Desene animate dublate in limba romana: Clubul lui Mickey Mouse online gratis. Episodul 5 din Clubul lui Mickey Mouse in limba romana, de pe Disney Channel se numeste Livrarea Speciala a lui Donald. Ramai alaturi de eroii tai preferati din Clubul lui Mickey Mouse! Joaca-te cu Mickey, Minnie, Donald, Goofy si gasta din Clubul lui Mickey Mouse.

Vezi online Clubul lui Mickey Mouse in limba romana:
Episodul 1
Episodul 2
Episodul 3
Episodul 4

Clubul lui Mickey Mouse in romana: Episodul 4



Clubul lui Mickey Mouse
Desene animate dublate in limba romana: Clubul lui Mickey Mouse online gratis. Episodul 4 din Clubul lui Mickey Mouse in limba romana, de pe Disney Channel se numeste Livrarea Speciala a lui Donald. Ramai alaturi de eroii tai preferati din Clubul lui Mickey Mouse! Joaca-te cu Mickey, Minnie, Donald, Goofy si gasta din Clubul lui Mickey Mouse.

Vezi online Clubul lui Mickey Mouse in limba romana:
Episodul 1
Episodul 2
Episodul 3


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...