Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, noiembrie 17

Clujul se pregateste de Craciun in 2010

Albul va fi culoarea preponderenta a iluminatului festiv din oras in acest an, iar ca element de noutate vor fi montate si 99 de stele 3D pe stalpi, potrivit reprezentantilor municipalitatii.

In Cluj se monteaza instalatii stradale
Primaria a inceput deja montarea ornamentelor in cele 56 de amplasamente pentru care vor fi folositi peste 7 kilometri de turturi luminosi, 789 de metri de perdele luminoase, 87 de bannere cu mesajul “La multi ani”, 384 de figurine pe stalpi si 99 de stele 3D. Costul iluminatului festiv va fi cu 25% mai mic fata de anul trecut, adica va costa 860.000 de lei, potrivit aprecierilor facute de reprezentantii municipalitatii.

Tot acestia spun ca la consumul de energie electrica se va face, de asemenea, o economie de 10%. Piata Unirii va fi impodobita de Orange, Piata Mihai Viteazu de catre Ursus, iar intrarile in oras dinspre Turda si Oradea de catre Elba Timisoara. Pentru prima oara, in acest an vor fi impodobite strazile pietonale Episcop Ioan Bob, Fortaretei, Inocentiu Micu Klein si Potaissa.

Brazii vor fi impodobiti in acest an de RATUC, Diferit, Rosal, Elin, Energobit, SISE Cluj, Voltinstal, Coral, Compania de Apa Somes, Neon, RAT, Con-A, Brantner Veres, Concefa si Andoconstruct. In total vor fi impodobiti 16 brazi in oras,acestia urmand sa fie adusi de la Belis. Iluminatul festiv va fi pornit in 3 decembrie, odata cu deschiderea
Targului de Craciun.

Si in acest an, Revelionul din centrul orasului va fi sarbatorit doar cu sampanie si focuri de artificii si nu vor avea loc concerte.

Primarul Sorin Apostu a declarat, in conferinta de presa de astazi, ca s-au gasit sponsori pentru concertul de muzica usoara si populara din 1 decembrie si pentru sampania si focurile de artificii de Revelion. “Ambele evenimente vor fi realizate din sponsorizari, banii din buget destinati pentru acestea fiind redirectionati catre parkingul Baisoara”, a spus Apostu.



0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...