Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, noiembrie 28

FILME DE CRĂCIUN: HOME ALONE (1990)

Pe cartea cu păcate continuă numărătoarea inversă până la Crăciun, plus un concurs de Crăciun unde pentru a participa trebuie să povesteşti amintirile tale de Crăciun. Premiul constă în opera lui Charles Dickens Colindă de Crăciun.
Lista cu filme de Crăciun se întregeşte pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL cu seria Singur acasă, de această dată producţia din 1990, în două părţi. În fiecare zi încercăm să oferim posibilitatea urmării unei colecţii de filme online pentru Crăciun. În acest film de Crăciun aproape clasic, Macaulay Culkin interpretează rolul unui copil de opt ani care este uitat acasă de către familia ce merge să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în Franţa. Kevin crede că are parte de cel mai frumos cadou de Crăciun  când realizează că e singur acasă, dar situaţia se complică de îndată ce doi hoţi amatori hotărăsc să-i jefuiască locuinţa. Responsabil cu protecţia casei familiei, Kevin, puştiul de numai opt ani care a cucerit inimile atâtor telespectatori, pregăteşte capcane iscusite pentru cei doi hoţi. Un film de Crăciun pentru copii şi adulţi deopotrivă. Povestea băiatului care îi dovedeşte pe cei care încearcă să-l jefuiască e probabil unui dintre motivele pentru care acest film de Crăciun a avut un asemenea succes şi pentru care în continuare, în anul 2009, după trei continuări are farmec şi trezeşte interesul oamenilor care poate l-au urmărit deja de multe ori. Alte pelicule ulterioare încearcă să profite de ideea simplă dar genială a filmului Singur acasă, cu un succes îndoielnic.

Singur acasă (1990) fara subtitrare (filmul cu subtitrare, mai jos)


Filmul nu are subtitrare, iar acest blog de Crăciun nu face decât să faciliteze accesul la filme de pe site-urile pe care sunt deja încărcate. Dacă ai nevoie de o subtitrare în limba română a filmului Singur acasă te sfătuim să o cauţi pe site-urile specializate. Vei putea urmări filmul mai apoi pe calculatorul tău cu programul tău preferat, pentru că zSHARE îţi permite să descarci fişierele video (Download Video).
O întreagă colecţie de filme de Crăciun aşteaptă să o descoperi. Lista noastră creşte periodic, aşa că te aşteptăm pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL zilnic să vezi filme de Crăciun online. Printre cele deja disponibile pe blogul nostru amintim Colinda de Crăciun a lui Mickey, desene animate pentru copii de Crăciun, pornind de la povestea celor trei spirite ale Crăciunului, Originea Crăciunului, documentar care încearcă să explice cum sărbătoarea Naşterii Domnului are rădăcini păgâne şi că publicitatea a conturat Crăciunul pe care îl cunoaştem noi astăzi. Coşmarul dinaintea Crăciunului este unul dintre cele mai cunoscute filme de Crăciun pe care le recomandăm.
Vizionare plăcută.

Singur acasa 1 online cu subtitrare


---
Ascultă online cele mai frumoase colinde româneşti.

NOU!!! Cum ai gasit aceasta postare (cuvinte cheie)
filmul singur acasa 1, singur acasa 1 online, filmul singur acasa 1 online, singur acasa 1 film online, film singur acasa 1 online, filme de craciun online, filmul singur acasa online, film singur acasa 1, download subtritare film singur acasa partea 1, film singura casa 1, filmul online singur acasa 1, filme de craciun pentru copii, film de craciun online.


2 RĂSPUNSURI:

De obicei pe megavideo nu poti sa vezi filme intregi pentru ca la un moment dat iti apare o chestie care iti zice ca trebuie sa astepti inca x minute pentru a continua sa vizionezi.

Am gasit filmul pe un alt site care nu are nicio limita de vizionare sau alte conditii.

http://www.novamov.com/video/49dbb988310bf

este foarte misto filmu il adoor

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...