Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, noiembrie 22

FILME DE CRĂCIUN: CHRISTMAS IS HERE AGAIN (2007)

Vă invităm şi pe cartea cu păcate, unde numărăm zilele până la Crăciun şi unde vă aşteaptă un concurs de Crăciun.
Pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL continuăm seria filmelor de Crăciun pentru copii, de această dată cu o producţie aparte, una în care grafica aduce a Nickelodeon şi atmosfera e clasică Disney. Un film de Crăciun online avându-l ca narator pe celebrul Jay Leno. Într-o lume în care sărbătoarea Crăciunului dispare atunci când Krad fură sacul Moşului, Sophianna, o orfană luptă pentru visul ei, trecând prin aventuri neaşteptate, alături de o omidă, un spiriduş şi un pui de ren de la Polul Nord, o vulpe şireată şi un urs polar nu prea deştept. Muzicalul Crăciunul e din nou aici (imdb) are ceva din desenele animate ale copilăriei noastre, reuşind, cu versuri nu din cele mai inspirate să ne readucă în atmosfera Crăciunului de odinioară. Vocile sunt plăcute, actiunea filmului originală, animaţia nu e încărcată de elemente 3d şi păstrează frumuseţea filmelor de Crăciun cu care am crescut.
Filmul Christmas is here again e disponibil online si nu are subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv.


Alte filme de Crăciun disponibile pentru vizualizare online pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL sunt: Mickey's Christmas Carol, varianta animată şi cu personajele îndrăgite Disney a poveştii cu cele trei fantome ale Crăciunului din povestea lui Charles Dickens, The nightmare before Christmas, Coşmarul dinaintea Crăciunului a lui Tim Burton şi filmul pentru televiziune cu Muppets, anume A Muppets Christmas: Letter to Santa, unde păpuşile Muppets au parte de o aventură încercând să repare o greşeală şi să trimită personal scrisoarea de Crăciun Moşului.
Vizionare plăcută!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...