Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, ianuarie 17

Desene Disney online: O poveste incalcita (Tangled) 2010 desene animate subtitrate in limba romana

Minunata lume Disney.
Tangled online cu subtitrare
O poveste incalcita online gratis
Vezi online filme din Minunata lume Disney subtitrate in limba romana: O poveste incalcita. Desene animate cu subtitrare din colectia Minunata lume Disney: O poveste incalcita online!
Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung şi magic. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu frumosul hoţ şi duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri.
Alatura-te primei comunitati romanesti de fani disney, pe facebook: Minunata lume Disney!

Fiind rapita din castelul parintilor ei pe vremea cand era doar o copila, frumoasa si rebela printesa Rapunzel si-a petrecut ultimii 18 ani inchisa intr-un turn inalt, care nu are nici ferestre si nici usi si la care nu se poate ajunge pe nici o scara. Complet izolata de lume, dornica de aventura si simtindu-se singura, Rapunzel reuseste sa il prinda in capcana parului ei lung de peste 20 de metri pe tanarul Flynn Rider, care trecea intamplator pe langa turn. Plina de imaginatie, incapatanata si voluntara, printesa Rapunzel se foloseste de cositele ei blonde cu putere magica ca de niste tentacule uriase si evadeaza cu ajutorul lui Flynn Rider din turnul in care fusese tinuta captiva. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii, umor si iubire, Rapunzel descopera pentru prima data in viata cum arata lumea reala din exteriorul zidurilor turnului si se straduieste sa evite sa fie prinsa din nou de catre vrajitoarea diabolica ce o urmareste.

Titlu: Tangled - O poveste incalcita
Producator: Walt Disney Animation Studios
Distribuitor (international): Buena Vista Pictures
Data lansare (SUA): 24 Noiembrie 2010
Data lansare (Romania): 07 Ianuarie 2011
Perioda filmare: 26 Iulie 2004 - ??
Incasari weekend: 48,767,052 $
Incasari totale: 175,779,496 $
Site oficial: Tangled
Poze Tangled
Tag-uri: Basm, Vrajitoare, Fata, Magie, Tanara adolescenta
Clubul lui Mickey Mouse in romana

Minunata lume Disney: O poveste incalcita online cu subtitrare


Vezi si:


4 RĂSPUNSURI:

eu vrerau dublata in ronama nu subtitrata:(

In cat timp se incarca?

e foarte frumos dar pacat ca nu e dublat in romana totusi e tarefrumos



:D

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...