Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, ianuarie 30

Bolt online in romana. Catelusul Bolt in romana. Desene Disney in romana

Minunata lume Disney
Vezi online filme din Minunata lume Disney: Bolt 2008. Bolt O Viata pentru caine. Desene animate din Minunata lume Disney: O Viata pentru caine - Bolt in limba romana.

Pentru super catelul Bolt, fiecare zi este plina de aventuri, pericole si intriga, pentru ca Bolt este starul unui serial de televiziune. Cand ajunge din greseala in New York, pentru el incepe una dintre cele mai mari aventuri ale sale, o calatorie de-a lungul tarii prin lumea reala.

Dupa atatia ani pe platourile de filmare, Bolt a ajuns sa creada cu adevarat ca superputerile sale uimitoare sunt reale, iar acest lucru va crea numeroase situatii amuzante.

De-a lungul calatoriei Bolt reuseste sa isi faca doi buni prieteni: Mittens, o pisica de casa abandonata si Rhino, un hamster obsedat de televizor, inchis intr-o bila de plastic. Cu ajutorul acestora, Bolt va descoperi ca nu are nevoie de superputeri pentru a fi erou.
Bolt online cu subtitrare
Catelusul Bolt online in romana

Debutul filmului are o scena lunga in care putem observa cam ce inseamna sa fii un super caine. Bolt are viteza incredibila, super putere, un super latrat care face pamantul sa tremure si trage cu laser din ochi. El a fost modificat genetic de catre tatal lui Penny care este rapit tot timpul, iar saramana fata este lasata de izbeliste. Dar Bolt este acolo sa o protejeze. Numai 14 ore pe zi, pana cand filmarile iau sfarsit si toata lumea trebuie sa plece acasa. El este inchis intr-o rulota unde asteapta o noua zi de “aventuri”.

Ultima sa aparitie in fata camerelor de filmare a lasat episodul “atarnand”. Penny a fost rapita, si el trebuie sa o salveze din ghearele lui Green Eyed Man. Intamplarea face ca el sa evadeze din acea rulota, nimerind intr-o camioneta care il trimite inconstient pana la New York. Asa incepe calatoria sa initiatica, care nu este decat o ocazie pentru Bolt de a se lovi de lumea reala, dar digitala a lui Pixar. Lumea reala este de fapt un loc in care Bolt este trimis in exil. Acest exil a mai fost intalnit si in Wall-E, Finding Nemo, Cars, si Toy Story. Bolt este de fapt o versiune recenta a lui Buzz Lightyear, care nu vede nimic in fata ochilor, decat misiunea lui. In cazul lui Bolt, trezirea asta din “somn” contureaza un nou caine, o versiune imbunatatita fata de starul tv.

Bolt online in romana. Catelusul Bolt in romana. Desene Disney in romana


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...