Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, septembrie 26

DESENE ANIMATE DE CRĂCIUN: A Christmas Carol (1971)

Desene animate de Crăciun, pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL. Desenele de faţă nu au subtitrare, dar se pot viziona online şi gratuit de pe google video.

Povestea clasica a lui Charles Dickens, Colind de Crăciun rămâne până astăzi una dintre cele mai îndrăgite şi apreciate de lumea întreagă, de la copii, la adulţi. Combinând imaginile de iarnă, devenite între timp simbolice Crăciunului, cu fantasticul, Colind de Crăciun s-a împus de-a lungul vremii ca o poveste caracteristică sărbătorilor de iarnă. Se spune povestea unui bătrân bogat şi avar, celebrul Ebenezer Scrooge, care în noaptea de ajun de Crăciun e vizitat de 3 fantome. Fiecare dintre cele trei spirite îi arată lui Scrooge o variantă a Crăciunului: prezent, trecut şi viitor. Scopul vizitelor e ca bătrânul, primind şansa căinţei să împărtăşească alături de ceilalti, mai puţini norocoşi decât el, minunea Crăciunului.
Există multe versiuni ale acestui film, iar povestea a fost preluată de multe ori în desene şi seriale, pentru că e, în definitiv, gândul care ne place cel mai mult de Crăciun, ideea ca putem sa fim mai buni.

DESENE ANIMATE DE CRĂCIUN: A Christmas Carol (1971)

Urmăreşte online, dublat în limba română desenele animate Degeţica sau citeşte integral textul al acestei poveştii de Crăciun. Tudor Arghezi - Povestea bradului negru, audio, plus, tot în format audio poţi asculta Povestea lui Fortunato de Guido Gozalo. Audiţie plăcută.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...