Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, ianuarie 23

Filme din Minunata lume Disney: Ratatouille cu subtitrare

Minunata lume Disney
Ratatouille cu subtitrare
Rattatouile online subtitrat
Vezi filme din Minunata lume Disney online: Ratatouille subtitrat in romana. Desene animate din Minunata lume Disney: Ratatouille cu subtitrare in limba romana. Vezi online filme de animatie: Ratatouille subtitrat in limba romana.

Un sobolan pe nume Remy viseaza sa devina un bucatar vestit in ciuda dorintelor familiei si a evidentei probleme ca rozatoarele si bucataria nu fac o pereche prea buna.
Cand destinul il aduce pe Remy in Paris, descopera ca e situat ideal, locuind sub restaturantul ce l-a facut celebru pe idolul sau culinar, Auguste Gusteau. In ciuda pericolului ce inevitabil apare in momentul in care esti un sobolan in bucataria unuia dintre cele mai selecte restaurante din Paris, Remy se imprieteneste cu Linguini, baiatul ce se ocupa de gunoi.

Acesta descopera imediat talentul culinar a rozatorului si astfel ajung la o intelegere. Acest plan al lor va declansa o serie de de evenimente surprinzatoare si extrem de comice ce vor intoarce pe dos lumea culinara din capitala Frantei.
Remy ajunge sa fie bantuit de 2 optiuni, nestiind daca sa-si urmeze in continuare visul sau sa se intoarca inapoi la viata simpla de sobolan. Pana la finalul actiunii el va invata despre prietenie, familie si isi va da seama ca nu are de ales ci trebuie sa se descurce in situatia in care se afla, un sobolan ce vrea sa ajunga bucatar celebru.

Titlu: Ratatouille - Ratatouille
Producator: Pixar Animation Studios
Distribuitor (international): The Walt Disney Company
Distribuitor (Romania): Prooptiki Romania
Data lansare (SUA): 29 Iunie 2007
Data lansare (Romania): 07 Septembrie 2007
Perioda filmare: 13 Martie 2006 - ??
Buget: 150,000,000 $
Incasari weekend: 47,027,395 $
Site oficial: Ratatouille
Poze Ratatouille
Tag-uri: Soricel, Restaurant, Mancare, Chelner, Nume personaj in titlu

Filme din Minunata lume Disney: Ratatouille cu subtitrare





0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...