Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

joi, ianuarie 13

Filme Disney online: Felinele

Minunata lume Disney
Felinele online
Vezi online filme din Minunata lume Disney in limba romana. Filme disney in limba romana: Felinele.
Felinele (engleză The Cheetah Girls) este un Film Original Disney Channel, care şi-a făcut premiera pe 15 august 2003, în Statele Unite. Filmul se bazează pe romanele cu acelaşi nume, scrise de Deborah Gregory. Filmările au avut loc în lunile octombrie şi noiembrie ale anului 2002. În România, filmul şi-a făcut premiera în luna ianuarie a anului 2010.
O trupă formată din patru fete, numită Felinele (The Cheetah Girls) se duce la o renumită şcoală de arte interpretative şi încearcă să căştige concursul de talente al şcolii. În timpul audiţiilor pentru concurs, fetele se întâlnesc cu un producător renumit, numit Jackal Johnson, care este dornic de a le promova. Însă, fetele încep să se confrunte cu tot felul de probleme: Galleria începe să se îndepărteze de prietenele ei, Dorinda trebuie să aleagă între prietenele ei şi clubul de dans, şi alte lucruri care ar putea distruge grupul Felinelor. Grupul se confruntă cu multe decizii dificile, dar îşi dă seama, la sfârşit, de drumul pe care trebuie să îl aleagă.
Alatura-te primei comunitati de fani Disney pe Facebook: Minunata lume Disney

Vezi filme disney online: Felinele

Vezi filme disney online: felinele in limba romana (2)


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...