Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, noiembrie 30

FILME DE CRĂCIUN: BARBIE AND THE THREE MUSKETEERS (2009)

Pentru că filmele de Crăciun au aţa mare căutare în aceste zile, ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL a decis să mărească lista cu filme de Crăciun online, astfel încât să răspundă tuturor aşteptărilor. Lansăm astfel seria filmelor de Crăciun Barbie, pentru prima dată alegând cel mai recent film din această serie, Barbie şi cei trei mușchetari. Dacă doreşti să vizionezi online toate producţiile Barbie, te invităm să revii pe blogul nostru de poveste. Povestea clasică a lui Alexandre Dumas a celor trei muşchetari este acum transpusă în 3D, modificată destul de mult şi Barbie o trăieşte din plin. O animaţie plăcută, muzica de pe soundtrack este captivantă, iar filmul în sine are umor. Puteţi citi mai multe informaţii despre acest film de Crăciun pe IMDB sau Cinemagia.
Zilele următoare o să oferim spre vizualizare online alte producţii Barbie, printre care amintim: Barbie şi Spărgătorul de nuci, Barbie în Rapunzel, sau Barbie în lacul lebedelor. Continuaţi să ne vizitati pentru şi mai multe surprize de Crăciun!

FILME DE CRĂCIUN: Barbie și cei trei mușchetari (2009)
Puteţi urmări filmul "Barbie ;i cei trei mușchetari" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!
Colecţia de filme de Crăciun creşte constant pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, loc unde puteţi deja sa vedeţi cele mai bune filme online de Crăciun, precum Originea Crăciunului, documentar extrem de interesant despre, desigur, originea sărbătorii Naşterii lui Iisus Hristos, dintr-o perspectivă pragmatică, dincolo de creştinism şi trecând prin publicitate, marketing şi păgâni. Crăciunul lui Dennis, pericol public urmează povestea lui Dennis si George Wilson în încercarea de a descoperi spiritul Crăciunului, iar animaţia Crăciunul e aici din nou o să vă cucerească prin faptul că e un film de desene animate aşa cum erau ele în vremea copilăriei noastre, o aventură neaşteptată a unei găşti nepotrivite în căuterea sacului lui Moş Crăciun. Coşmarul dinaintea Crăciunului, care are inclusiv o versiune 3D lansată de curând, undeva prin octombrie 2009, cu toate că filmul a fost difuzat pentru prima dată în 1993, este producţia lui Tim Burton care se diferenţiază prin originalitate. Lista întreagă cu filme recomandate pentru Crăciun  o găsiţi pe cartea cu păcate. Te aşteptăm şi mâine să vezi cele mai bune filme de Crăciun online din toate timpurile.
---


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...