Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, decembrie 2

PLANŞE DE DESENAT: COLOREAZĂ FIŞE CU MOŞ CRĂCIUN; OAMENI DE ZĂPADĂ, COPII, BRAZI DE CRĂCIUN, SPIRIDUŞI ŞI GLOBURI

Am adăugat şi mai multe planşe de desenat pe care copiii să le poată colora în voie. Imagini cu Moş Crăciun şi alte scene specifice sărbătorilor de iarnă speciale pentru copii cuminţi. Ele pot fi descărcate şi apoi listate la imprimantă sau se pot colora direct în calculator în programe de editat imagine cum e Paint. Aceste imagini de desenat sunt speciale pentru Crăciun şi în fiecare zi o să încărcăm altele pe blog. Imaginile se descarcă prin click dreapta pe imagine şi apoi "Save link as...", după care alegi locul unde să fie descărcate în calculator.
PLANŞE DE DESENAT: Colorează fişe  cu oameni de zăpadă, copii, brazi de Crăciun, spiriduşi şi globuri










Colecţia de imagini de colorat pentru copii o găseşti la PLANŞE DE CRĂCIUN, din ea făcând până acum parte:
---
Povestea lui Frank L. Baum, Viaţa şi aventurile lui Moş Crăciun o să fie prezentată zilnic de cartea cu păcate. Astăzi "Pădurea Burzee". Scurt fragment din prima parte din povestea lui Moş Crăciun.

NOU!!! Cum ai găsit această postare (cuvinte cheie):


    0 RĂSPUNSURI:

    Trimiteți un comentariu

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...