Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, decembrie 1

COLINDE VIDEO DE CRĂCIUN: HOREA BRENCIU - NOAPTE DE CRĂCIUN

Din seria „Dăruiesti si câstigi”. Începând cu 1 decembrie 2009 vom posta zilnic câte un video din emisiune de pe PRO TV, Dăruiesti si câstigi. Fie că e vorba de colinde sau momente speciale din emisiune, pe blogul nostru de poveste vei putea urmări online în fiecare zi câte o pastilă de acest fel din emisiune de Crăciun prezentată până nu demult de Cristian Tabără. Momentele sunt surprinse din ediţiile anilor anteriori ale emisiunii Dăruieşti şi câştigi. În acest video Horea Brenciu interpretează un colind modern. Intraţi în fiecare zi pe blogul de poveste ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL pentru noutăţi care includ colinde, videoclipuri, poezii şi poveşti de Crăciun, filme şi desene animate de Crăciun, dar şi planşe de colorat, scrisori către Moş Crăciun şi amintiri din copilărie referitoare la Crăciun.

COLIND VIDEO DE CRĂCIUN: Horea Brenciu - Noapte de Crăciun


Ascultaţi online cele mai frumoase colinde de Crăciun! O listă cu colinde de Crăciun de ascultat online.
Naistul Gheorghe Zamfir are în Feeling of Christmas o serie de colinde memorabile din care am ales pentru voi Winter Wonderland, iar de la folkistul Ducu Bertzi am selectat pentru lista de colinde de pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL cântecul de Crăciun Pe podele de nuiele de pe albumul Poveste de iarnă pe care vă invit să îl ascultaţi online integral pe cartea cu păcate. Pe Ştefan Hruşcă îl ascultăm cu Aseară pe-nserate. Audiţie plăcută!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...