Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, decembrie 2

FILME DE CRĂCIUN: BARBIE AND THE DIAMOND CASTLE (2008)

Povestea lui Frank L. Baum, Viaţa şi aventurile lui Moş Crăciun o să fie prezentată zilnic de cartea cu păcate. Astăzi "Pădurea Burzee". Scurt fragment din prima parte din povestea lui Moş Crăciun.
Colecţia cu filme Barbie devine tot mai mare pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, iar astăzi online se poate urmări producţia Barbie din 2008 Barbie şi castelul de diamant, unde ni se propune să ne imaginăm o lume fără muzică. Dacă muzică şi toate instrumentele muzicale ar cădea pe mâini nepotrivite, ce s-ar face omenirea atunci? Barbie e de această dată Liana o fată sărmană ce se ocupă cu creşterea spre vânzare a florilor alături de prietena ei cea mai bună, Teresa, până când primeşte de la o femeie pe care o omeneşte cu mâncare o oglindă în care e ascunsă una din ucenicile zânelor ce aveau în grijă instrumentele muzicale. Când Lidya, vrăjitoarea cea rea din acest basm 3D îşi trimite monstrul să o găsească pe ucenică şi acesta din urmă distruge casa în care cele două prietene locuiau, e clar că nu rămâne nimic de făcut decât încercarea de găsire a castelului de diamant şi înfrângerea vrăjitoarei.


FILME DE CRĂCIUN ONLINE: Barbie şi castelul de diamant (2008) (IMDB, cinemagia)

Puteţi urmări filmul de Crăciun "Barbie şi castelul de diamant" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!
---

Colecţia de filme de Crăciun de văzut online la noi pe blog cuprinde, printre altele, următoarele titluri care vă aşteaptă să le urmăriţi în această perioadă: 


1 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...