Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, septembrie 29

DESENE ANIMATE DE CRĂCIUN: Viaţa cu Louie - O surpriză de Crăciun pentru doamna Stillman

Desene animate de Crăciun, pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL. Desenele de faţă sunt dublate în limba română şi se pot viziona online şi gratuit de pe trilulilu.
Desenele animate pentru copii, Viaţa cu Louie, un episod special de Crăciun în care spiritul sărbătorilor de iarnă iese la iveală, iar generozitatea, altruismul şi bunătatea fac legea, creând bună dispoziţie pentru toţi, de la mic la mare. Louie şi prietenii săi, alături de morocănosul său tată, pregătesc o surpriză de Crăciun vecinei, intră în bucluc, dar totul e bine când se termină cu bine.


DESENE ANIMATE DE CRĂCIUN: Viaţa cu Louie - O surpriză de Crăciun pentru doamna Stillman



Urmăreşte online, dublat în limba română desenele animate Degeţica sau citeşte integral textul al acestei poveştii de Crăciun. Tudor Arghezi - Povestea bradului negru, audio, plus, tot în format audio poţi asculta Povestea lui Fortunato de Guido Gozalo. Audiţie plăcută.
Ascultă online cele mai frumoase colinde româneşti, printre care îi vei recunoaşte pe Ştefan Hruşcă,Paula SelingDinu Iancu SălăjanMircea BaniciuŞtefan Bănică JuniorNicolae Furdui IancuFoego şi alţii, precum şi cele mai cunoscute colinde străine, interpretate de artişti celebri ca Frank SinatraBing CrosbyBrook BentonRosemary Clooney. Audiţie plăcută!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...