Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, octombrie 16

Minunata lume Disney: Povestea jucariilor 3 (Toy Story 3) (2010) film online subtitrat in limba romana

Minunata lume Disney
Povestea Jucariilor 3
Toy Story 3
Vezi online filme din Minunata lume Disney. Desene animate din Minunata lume Disney online.
Studiourile Disney şi Pixar redeschid cufărul cu jucării pentru o nouă aventură palpitantă a personajelor din cunoscutul film de animaţie Toy Story. De data aceasta Buzz, Woody şi întreaga gaşcă sunt nevoiţi să facă faţă unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creşă plină de bebeluşi şi copii mici care abia aşteaptă să pună mânuţele pe marfă nouă, pe care să o rupă, să o murdărească şi să o roadă după bunul plac. 

Atât adulţii, cât şi copiii, se vor delecta cu o comedie inedită şi savuroasă bazată pe un scenariu scris de Michael Arndt, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului “Little Miss Sunshine”. Regizorul filmului, Lee Unkrich, a făcut parte din echipele care au realizat binecunoscutele filme de animaţie ”Finding Nemo” (câştigător al unui premiu Oscar) şi ”Monsters Inc”.

În varianta originală, o întreagă pleiadă de vedete Hollywood dau glas personajelor din Toy Story 3, printre aceştia numărîndu-se Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz), Joan Cusack (Jessie the Yodeling Cowgirl), Timothy Dalton, Jeff Garlin sau Whoopi Goldberg (Caracatiţa Stretch).

Primul lung-metraj din seria Toy Story a fost lansat în 1995, fiind de altfel şi primul film de desene animate realizat în întregime cu ajutorul calculatorului. Succesul peliculei a fost atât de mare încât s-a clasat pe primul loc în acel an din punct de vedere al încasărilor, cu 192 de milioane de dolari în SUA şi peste 362 de milioane de dolari pe tot mapamondul. Toy Story a fost nominalizat la trei premii Oscar și doua Globuri de Aur. 

În 1999 a urmat Toy Story 2, primul film creat şi proiectat digital în întregime. Toy Story 2 a mai stabilit un record în anul lansării, fiind prima continuare a unui film animat care a depăşit încasările peliculei originale. Şi partea a doua a poveştii a fost nominalizată la Oscar şi Globul de Aur, câştigând Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria Comedie / Musical. Coloana sonoră a mai adus compozitorului Randy Newman şi un premiu Grammy la categoria cel mai bună piesă scrisă pentru un film.

Lista cu filme online din Minunata lume Disney:
Liceu Muzical 1 (2006) - film online dublat in limba romana
Masini (2006) - dublat in limba romana
Pinocchio (1940) - dublat in limba romana
Tinkerbell si comoara pierduta (2009) - dublat in limba romana
Invincibilii (2008) - dublat in limba romana
Fratele Urs  (2003) - dublat in limba romana
Atlantida, Imperiul Pierdut (2001) - dublat in limba romana
Rapirea tatalui (2009) - dublat in limba romana
Herbie, Masina buclucasa (2005)
Filmul Hannah Montana (2009) - subtitrat in limba romana
Clopotica (2008) - desene animate subtitrate in limba romana
Cartea Junglei (1967) - desene dublate in limba romana
Tarzan (1999) - desene animate dublate in romana
Incredibilii (2004) - dublat in limba romana
Pocahontas (1995) - dublat in limba romana
Aladdin (1992)
Pisicile Aritocrate (1992)

Minunata lume Disney: Povestea jucariilor 3 (Toy Story 3) (2010) desene animate subtitrate in limba romana




Vezi online filme de Craciun. Asculta online Stefan Hrusca - Aseara pe-nserate. Urmareste desene animate dublate in limba romana: Hans Christian Andersen - Bradul. Descarca poze de Craciun: Soricel cu fular si luminite. Fa download la Fotografii de Craciun si iarna de la Imapix. Sarbatorim impreuna Craciunul in 2010. 


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...