Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, octombrie 11

Minunata lume Disney: Fratele urs (Brother bear) (2003) film online dublat in limba romana

Fratele Urs
Brother bear
Minunata lume Disney
Film de animatie din Minunata lume Disney. Desene animate din Minunata lume Disney cu Fratele Urs. Vezi online filme din Minunata lume Disney pe ITI MAI AMINTESTI CRACIUNUL.
Disney prezinta cu mandrie Fratele Urs, o aventura de animatie plina de umor si suflet. Oferind publicului cinci noi cantece minunate ale lui Phil Collins, muzician premiat cu Oscar, aceasta experienta de divertisment va fi pe placul intregii familii!
In aceasta poveste spectaculoasa despre maturizare, bazata pe mituri stravechi, un baietel impulsiv pe nume Kenai este transformat prin magie in urs. Neavand de ales, el va fi obligat sa vada lumea cu alti ochi, in timp ce invata cateva lectii pretioase despre viata si face eforturi sa revina la forma de om. Incapabil sa comunice cu fratele sau, care si-a pastrat infatisarea umana, Kenai face echipa buna cu Koda, un pui de urs cu un temperament de nestavilit, iar cei doi pornesc intr-o calatorie de explorare si autodescoperire. Intr-un decor animat splendid, de o frumusete rapitoare, ei intalnesc o padure plina de animale salbatice, intre care doi elani amuzanti - fratii Rutt si Tuke - mamuti lanosi, mufloni pusi pe pozne si multe altele! Legenda prinde viata cu materiale bonus uluitoare, inclusiv hilarul Comentariu al Elanului, care ii prezinta pe Rutt si Tuke, dar si duble ratate, scene eliminate la montaj si multe altele! Fratele Urs va fermeca si va amuza publicul de toate varstele!

Lista cu filme online din Minunata lume Disney:
Atlantida, Imperiul Pierdut (2001) - dublat in limba romana
Rapirea tatalui (2009) - dublat in limba romana
Herbie, Masina buclucasa (2005)
Filmul Hannah Montana (2009) - subtitrat in limba romana
Clopotica (2008) - subtitrat in limba romana
Cartea Junglei (1967) - dublat in limba romana
Tarzan (1999) - dublat in limba romana
Incredibilii (2004) - dublat in limba romana
Pocahontas (1995) - dublat in limba romana
Aladdin (1992)
Pisicile Aritocrate (1992)

Minunata lume Disney: Fratele urs (Brother bear) (2003) desene animate dublate in limba romana (prima parte)



Minunata lume Disney: Fratele urs (Brother bear) (2003) desene animate dublate in limba romana (a doua parte)



0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...