Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, octombrie 11

Minunata lume Disney: Atlantida, Imperiul disparut (Atlantis: the lost empire) (2001) film online dublat in limba romana

Minunata lume Disney
Atlantida, Imperiul disparut
Atlantis: the lost empire
Film de desene animate din Minunata lume Disney. Desene animate din Minunate lume Disney cu Atlantida, Imperiul disparut
In urma cu cateva mii de ani Atlantida era o civilizatie infloritoare aflata pe culmile gloriei. Cand Regele si supusii sai au decis sa-si folosesca puterile superioare de care dispuneau ca sa domine lumea, a avut loc o batalie ingrozitoare care a dus la distrugerea orasului. Inghitit de un val urias, orasul inchis a disparut fara urma. Pana acum… 
Este anul 1914 si Milo James Thatch, cartograf si expert lingvist incearca sa-si convinga colegii de la muzeul in care lucreaza cum ca ar cunoaste locul unde se afla Atlantida. Bunicul sau decedat, Thaddeus Thatch ii povestise despre misteriosul “Jurnal al Pastorului”, o carte foarte veche care putea oferi solutia gasirii imperiului disparut. Thatch, ca si bunicul lui, este considerat nebun si e concediat. Exact cand totul parea pierdut, Thatch are ocazia sã-si verifice teoria. Invitat acasa la excentricul miliardar Preston B. Whitmore, i se arata pentru prima oara “Jurnalul Pastorului”, care fusese gasit de bunicul sau. Whitmore ii spune lui Thatch ca finanteazã o expeditie pentru gasirea Atlantidei si ca el va trebui sa-si ofere experienta lingvistica pentru a indruma echipa de exploratori. Comandantul Rourke va conduce echipa care include experti in geologie, demolari, mecanica, medicina, etc. 
Expeditia porneste la bordul submarinului Ulysses ajungand repede in ape periculoase. O creatura mecanica gigant, monstrul-crustaceu numit Levithan pazeste intrarea in Atlantida si ataca submarinul. Echipajul reuseste sa scape chiar in clipa in care nava-mama e distrusa. Urmand instructiunile oferite de Jurnal pentru apropierea subterana de orasul disparut, grupul intampina numeroase piedici si primejdii încercand sa-si croiasca drum spre Atlantida. 
In Atlantida grupul intalneste pe printesa Kida si descopera ca orasul este populat. Energia cristalina i-a tinut pe locuitori in viata in centrul Pamantului timp de secole, fiindu-le sursa de lumina, putere si vindecare. Iscoditoarea printesa ii conduce pe exploratori la tatal ei, Regele, care le ordona sa plece imediat. Rourke se tocmeste cu acesta cerandu-i mai mult timp de odihna si mai multe provizii. 
Kida il ia pe Milo intr-un tur al orasului. Impreuna descopera ca acele cristale vitale sunt ascunse in inima orasului. Cand Milo ii impartaseste aceasta veste lui Rourke, este socat sa afle ca vicleanul comandant stia despre cristale si planuia sa le fure si sa le vanda la suprafata celui care ofera cel mai mult. 
Cand Milo si majoritatea echipajului se opun planului lui Rourke, comandantul o rapeste pe Kida impreuna cu cristalele si se indreapta spre suprafata cu trupele lui. Milo foloseste un ciob de cristal ca sa trezeasca la viata de mult adormita armata atlanta, formata din vehicule zburatoare de piatra si se angajeaza intr-o lupta disperata ca s-o salveze pe Kida si sa scape orasul de la o moarte sigura.Lista cu filme online din Minunata lume Disney:
Rapirea tatalui (2009) - dublat in limba romana
Filmul Hannah Montana (2009) - subtitrat in limba romana
Clopotica (2008) - subtitrat in limba romana


Cartea Junglei (1967) - dublat in limba romana


Tarzan (1999) - dublat in limba romana
Incredibilii (2004) - dublat in limba romana
Pocahontas (1995) - dublat in limba romana
Aladdin (1992)
Pisicile Aritocrate (1992)

Minunata lume Disney: Atlantida, Imperiul disparut (Atlantis: the lost empire) (2001) film online dublat in limba romana (prima parte)


Minunata lume Disney: Atlantida, Imperiul disparut (Atlantis: the lost empire) (2001) film online dublat in limba romana (a doua parte)


2 RĂSPUNSURI:

sunteti minunati !MULTUMESC!

extraordinar,ceva minunat

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...