Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 24

Shrek: Shrek 1 (Shrek 1) (2001) film online subtitrat in limba romana


A fost odata candva un capcaun pe nume Shrek (Mike Myers) care traia intr-o mlastina indepartata si a carui liniste pretioasa a fost din senin tulburata de invazia unor personaje din povesti – niste soricei orbi in mancarea lui, un lup mare si rau in patul lui, cei trei purcelusi ... si inca o multime de alte personaje surghiunite din regatul lor de catre Lordul Farquaad cel rau (John Lithgow). 
Determinat sa le salveze casa si pentru a-si recapata linistea din propriul camin, Shrek cade la intelegere cu Farquaad si pleaca sa o recupereze pe frumoasa printesa Fiona (Cameron Diaz) pentru a deveni mireasa Lordului. Tovarasul sau de calatorie este glumetul Donkey (Eddie Murphy) care ar face orice pentru Shrek ... mai putin sa taca din gura. Salvarea printesei din mainile unui dragon (de fapt dragonita) care sufla flacari se dovedeste a fi usoara dar problemelor lor i-au amploare atunci cand secretul intunecat al printesei iese la iveala. 
Filmul are la origine o carte ilustrata pentru copii, cu acelasi nume, autorul ei fiind William Steig. 
Din multe puncte de vedere, ,,Shrek” este povestea ta clasica din copilarie. Ea are un erou, o printesa frumoasa si un personaj negativ ticalos. Dar, totusi, aici eroul este un capcaun urat si tafnos, printesa nu este ceea ce pare a fi iar personajul negativ are cateva deficiente serioase.

Shrek: Shrek 1 (Shrek 1) (2001) desene animate in limba romana

In cautarea lui Nemo dublat in limba romana


1 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...