Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, octombrie 23

Fotografie de Crăciun şi iarnă de la Imapix (9)

Vezi şi

Poze de la Imapix care infatisează peisaje de iarnă, animale sălbatice şi domestice în natură şi concursuri, case decorate sau înzăpezite, străzi pregătite pentru Crăciun. Fotografiile sale arată părţi dintr-un Crăciun ce pare pierdut astăzi, deşi sunt realizate începând cu 2007. Imapix, pe numele său Gaëtan Bourque, aduce un mare serviciu sărbătorilor de iană prin munca şi rezultatele ei.
De asemenea, fotograful are şi alte preocupări, în afară de iarnă şi Crăciun, disponibile aici.
Pentru şi mai multe fotografii sau imagini de Crăciun, categoria POZE. Poţi descărca aceste poze de Crăciun şi iarnă în calculator, ca tapet / wallpaper pentru desktop.

Fotografie de Crăciun şi iarnă de la Imapix

Fotografie de Crăciun şi iarnă de la Imapix

Fotografie de Crăciun şi iarnă de la Imapix

Fotografie de Crăciun şi iarnă de la Imapix
0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...