Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, octombrie 16

Filme de Craciun: The Santa Clause 1 (Cine este mos Craciun?) 1994

Cine e Mos Craciun? 1994
The Santa Clause 1 1994
Seria The Santa Clause incepe cu productia din 1994. Vezi online filme de Craciun.

Un film care ar avea succes si la Polul Nord! 
Copiii din lumea intreaga au dreptul sa se intrebe cine este Mos Craciun? Cum coboara el pe horn, in special cand nu ai soba? Cum viziteaza toate casele din lume intr-o singura noapte? Si cat de mare este sacul cu daruri pe care-l poarta in spate? Toate aceste intrebari, si inca multe altele isi gasesc raspunsul in comedia "Cine este Mos Craciun?" realizata de Studiourile Walt Disney Pictures.
Tim Allen este Scott Calvin, un tata divortat care are relatii destul de dificile cu fiul sau Charlie (Eric Lloyd) pana cand soarta il transforma in... Mos Craciun. Adevaratul Mos Craciun cade de pe acoperis si Scott imbraca hainele mosului. Cat ai clipi din ochi el si fiul sau ajung la Polul Nord unde-l intalnesc pe Bernard (David Krumholtz), spiridusul care-i spune ca exista o "clauza contractuala" care stipuleaza ca cel ce imbraca haina lui Mos Craciun capata toate responsabilitatile acestuia. Scott nu este prea incantat de subita schimbare de profesie, dar Charlie este fericit. 
In cele 12 luni ce urmeaza, Scott se ingrasa tot mai mult si-i creste pe zi ce trece o barba stufoasa. Vine si momentul de Ajun al Craciunului, cand Scott si Charlie, opt reni si echipa de spiridusi vor face tot ce vor putea ca sa ne transforme in credinciosi ai miracolului Craciunului. Evenimentele la care vom participa ne vor obliga sa-l socotim pe Scott un adevarat Mos Craciun!
Poti urmari filmul de Craciun The Santa Clause 1 online, insa e fara subtitrare. Megavideo impune o limita de 72 de minute, dupa care trebuie sa astepti aproape o ora pana poti urmari continuare filmului. Pentru a-l descărca ai nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descarci cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o poţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!

Filme de Craciun: The Santa Clause 1 (Cine este mos Craciun?) 1994


Vezi online filmul Barbie in Lacul lebedelor dublat in limba romana.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...