Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, noiembrie 22

COLINDE: DUCU BERTZI - PE PODELE DE NUIELE

În aşteptarea Crăciunului ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL o să arunce o privire peste unele dintre cele mai frumoase colinde româneşti. Colinde tradiţionale, ori, din contră, colinde moderne, dar demne de luat în considerare. Începem cu Ducu Bertzi şi Pe podele de nuiele de pe albumul Poveste de iarnă. Acest album de colinde a fost deja prezentat pe cartea cu păcate, unde îl puteţi asculta online integral.
Vocea băiatului de la începutul colindului îmi aduce puţin cu ceea ce Ştefan Hruşcă exprimă în "Copiii din Ieud". Ducu Bertzi aduce cu acest colind o atmosferă plăcută, liniştită, te poartă acolo, în vremurile când Crăciunul era o sărbătoare mai puţin comercială, când mersul cu colindul era o tradiţie respectată fără excepţie, atunci când lumea trăia la o altă intensitate magia Crăciunului. Îmi e uşor să-mi imaginez un tărâm alb, peste care calcă în grupuri copiii, spre casele fugemând pe hornuri, ce mai, o zi perfectă de ajun de Crăciun. Această sărbătoare a Naşterii Domnului sunt convins că se trăieşte diferit la ţară. Sper să vă placă această colindă şi să reveniţi pentru altele pentru a le redescoperii împreună înainte de Crăciun.

Ducu Bertzi - Pe podele de nuiele
Sunt sigur că fiecare dintre noi are amintiri speciale cu privire la Crăciun, după cum eu le-am aşternut deja pe ale mele aici. Poţi şi tu să împărtăşeşti spiritul Crăciunului, fie că sunetul de colinde e cel care ţi-a rămas întipărit în memorie, sau mirosul prăjiturilor, bradul împodobit ori aşteptarea lui Moş Crăciun, de ce nu, poate tocmai momentul când îi scriai Moşului scrisoarea cu dorinţele tale. Indiferent care sunt amintirile tale de Crăciun, le aşteptăm pentru concursul de Crăciun de pe cartea cu păcate. Ca premiu poţi câştiga opera lui Charles Dickens Colindă de Crăciun, povestea celor trei spirite ale Crăciunului şi a lui Scrooge, despre care sunt sigur că te încântă şi acum.

NOU!!! Cum ai gasit aceasta postare (cuvinte cheie):
colinde ducu bertzi, colinde ducu berti, colinde moderne, pe podele de nuiele, colinda pe podele de nuiele, colinde pe podele de nuiele, pe podele de nuiele audio, ducu bertzi pe podele de nuiele, colinde romanesti ducu bertzi, ducu bertzi colinde, colinde cu copii celebri, colinde ducu bertzi pe podele de nuiele, colinde ducu berzi, asculta colinde romanesti on line, colinde inainte de craciun, pe podele colinda, colinde noi cu ducu bertzi.


3 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...