Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, noiembrie 18

FILME DE CRĂCIUN: A MUPPETS CHRISTMAS: LETTER TO SANTA (2008)

Pentru că anul acesta ne-am mutat cu bagaje şi mobilier pe cartea cu păcate, o să oferim ceva diferit aici, anume posibilitatea de a urmări câteva producţii de Crăciun, filme cunoscute, celebre, la care facem prima dată referire când vine vorba de Crăciun, dar şi filme mai noi, care stau sa fie descoperite.
Astazi: A Muppets Christmas: Letters to Santa (IMDB). Pentru fanii filmelor cu papuşiile vedete, în 2008 s-a lansat această producţie pentru televiziune, un film de Crăciun ce îşi leagă acţiunea de trei scrisori trimise din greseală în mod răstălmăcit, greşeală care aduce o călătorie spre Polul Nord pentru a livra personal scrisoriile către Moş Crăciun. În spiritul sărbătorii în al cărui post suntem, vă doresc vizionare plăcută.
P.S.Alte filme de Crăciun stau să vină aici, toate cu posibilitatea de a le urmări online şi sper ca până la Crăciun să adunăm cel putin 25 de astfel de postări, inclusiv cu episoade speciale ale unor seriale şi desene animate.
P.S.S. Video-ul nu oferă subtitrare, însă zshare permite descărcarea filmului pentru doritorii care au nevoie să-şi pună singuri subtitrarea în limba română, pe care sper să o găsiţi pe site-urile specializate.



0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...