Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, noiembrie 30

COLINDE: TATIANA STEPA - ÎN ÎNTÂMPINAREA CRĂCIUNULUI

Îmi spuneam la un moment dat, atunci când s-a întâmplat ca Tatiana Stepa să ne părăseasă, după ce s-a luptat perioadă lungă cu boala, că dacă această folkistă alegea, aşa cum au mai făcut şi alţii, Victor Socaciu, Ştefan Hruşcă, Ducu Bertzi, să cânte colinde, melodiile ei ar fi atât de triste încât ţi-ar provoca plânsul. Nu am fost chiar atât de departe de adevăr. Cartea cu păcate vă oferă posibilitatea să ascultaţi online întregul album de folk al Tatianei Stepa, Copaci fără pădure. De asemenea, acolo vă aşteaptă concursul de Crăciun care şi-a prelungit data limită cu două săptămâni, fiind acum până la data de 20 decembrie 2009. Mult succes!
Pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL creăm o listă cu cele mai frumoase colinde din toate timpurile. Tatiana Stepa, cu toate că nu are tocmai un colind, realizează o imagine reală şi de speriat a unui Crăciun sărac, trist, încât consider că trebuie să fie inclusă în colecţia de colinde. În plus, În întâmpinarea Crăciunului este şi o formă de tribut adusă sărbătorii religioase care stă în spatele întregii manifestări din această perioadă, aşa că eu personal consider că ne prinde bine, acelora dintre noi care suntem creştini şi am uitat semnificaţia sărbătorii Naşterii Domnului, să ne amintim măcar puţin.

COLINDE DE CRĂCIUN: Tatiana Stepa - În întâmpinarea Crăciunului
Naistul Gheorghe Zamfir are în Feeling of Christmas o serie de colinde memorabile din care am ales pentru voi Winter Wonderland, iar de la folkistul Ducu Bertzi am selectat pentru lista de colinde de pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL cântecul de Crăciun Pe podele de nuiele de pe albumul Poveste de iarnă pe care vă invit să îl ascultaţi online integral pe cartea cu păcate. Pe Ştefan Hruşcă îl ascultăm cu Aseară pe-nserate. Audiţie plăcută!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...