Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

Radio de colinde. Radio de Craciun.

SomaFM's Christmas Lounge
Cele mai cunoscute melodii de Craciun, plus muzica de relaxare, intr-un stream neintrerupt de reclame.

SomaFM's electric holiday mix
Acest stream online e realizat in special pentru adulti. SofaFM's electric holiday mix difuzeaza muzica electronica, dar nu numai, in playlist-ul lor facandu-si loc si melodii arhi-cunoscute.

Christmas Smooth Jazz
Cum dintotdeauna muzica de Craciun a fost reprezentata de artisti jazz, intre care Frank Sinatra, Nat King Cole sau Bing Crosby ies in evidenta, Christmas Smoothe Jazz e o buna alternativa pentru cei care cauta nu doar liniste de Craciun, dar si o intoarcere la radacinile acestei sarbatori.

Radio Maramuresul Online transmite colinde traditionale romanesti, interpretate de artisti de muzica populara. Postul isi asuma o anumita orientare crestina.

Radio Sun XMAS combina hiturile internationale de Craciun cu piese romanesti.

Romantic Christmas e un stream exclusiv online, sustinut de Romantic FM. Difuzeaza cele mai cunoscute cantece de Craciun, de la artisti consacrati.

Un post aparte intre toate, Cutting Edge of Christmas e specializat pe muzica indie, cantecele de Craciun ale ultimilor ani, promovand artisti rock ce au lansat melodii pentru sezonul rece.

Magic FM a fost singurul post de radio din eter care, pe parcursul intregii luni decembrie a anului trecut a schimbat macazul, difuzand numai muzica de Craciun.

Stream online de la Pro FM, Pro FM XMAS a inceput emisia in data de 12 noiembrie si va inceta la sfarsitul acestui an, fiind un post de sezon. Cu un playlist compus majoritar din colinde celebre, in special in limba engleza, Pro FM XMAS difuzeaza si cantece si colinde romanesti.

Cu o selectie foarte buna de muzica si melodii recognoscibile, Christmas Songs Radio e genul de radio pe care sa-l asculti cu placere pe toata durata sarbatorilor de iarna. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...