Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

joi, decembrie 3

RADIO DE CRĂCIUN: ASCULTĂ ONLINE ROMANTIC FM CHRISTMAS!

Radio de colinde şi melodii de Crăciun de la Romantic FM: Romantic FM Christmas. Prin noul post de radio, disponibil doar online, la adresa romanticxmas.ro, dar pe care îl puteţi asculta online aici: ascultă online Romantic Christmas live! Romantic FM Christmas este un post de radio pe internet care difuzează cele mai frumoase colinde şi cântece de Crăciun din toate timpurile, de la cele străine, la cele româneşti.

RADIO DE COLINDE: Ascultă live Romantic FM Christmas online
Text de prezentarea a postului de radio Romantic FM Christmas, într-o notă de sărbătoare:
Dragii Mosului,
mi-a venit din nou timpul. Nu, nu este o exagerare, Eu chiar sunt cel mai nou ajutor al lui Mos Craciun. Treaba mea este sa va aduc tuturor muzica cea mai potrivita pentru a va ajuta sa patrundeti in atmosfera Craciunului.
Eu sunt Romantic Christmas, spiridusul deghizat intr-un post de radio.
Prin urmare, ma ocup de muzica sezonului si de cele mai frumoase povesti pe care le am stiu pe care mi le trimiteti voi.
Sa stiti ca nu e putin lucru. Si nici nu e o sarcina usoara! Trebuie sa caut prin toata lumea sa descopar cele mai frumoase cantece de Craciun. Trebuie sa va conving si pe voi sa impartasiti cu lumea intreaga povestile voastre legate
de Sarbatori. Asa ca nu e usor.
2009 e al doilea an in care sunt alaturi de voi.

Anul trecut am fost surpriza sezonului si v-am fost pe plac (cel putin asa am inteles eu din faptul ca m-ati ascultat aproape in fiecare zi). Pornesc la drum (ca si anul trecut si ca in urmatorii ani) cu mai bine de o luna inaintea Craciunului si ma mai duc la odihna in primele zile ale lui Ianuarie. Imi refac fortele cateva luni, dupa care ma intorc cand da frigul iernii, mirosul gerului, primii fulgi de nea si cand toata lumea incepe sa se gandeasca deja la Craciun si la mine.
Asa ca va invit si in acest an la Sarbatoare! Va invit sa va bucurati, impreuna cu cei importanti pentru voi, va invit sa daruiti, sa impartasiti povestile voastre, sa fiti mai buni si mai veseli. De muzica sa nu va faceti griji. Ma ocup eu!
Stati prin preajma pentru ca o sa vin mai mereu cu vesti proaspete.
Va astept langa mine,
Romantic Christmas
Ascultaţi online, chiar pe blog, postul de colinde PRO FM XMAS, sau ascultaţi online Radioul lui Moş Crăciun, Magic FM.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...