Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

joi, decembrie 3

IMAGINI DE CRĂCIUN: PLANŞE DE DESENAT CU FABRICA MOŞULUI; MOŞ CRĂCIUN; RENII ŞI SANIA LUI MOŞ CRĂCIUN

Imagini de Crăciun în fişe de colorat pentru copii ce înfăţişează renii lui Moş Crăciun încălecaţi la sanie, Moş Crăciun lucrând la cadouri şi apoi ducându-le copiilor darurile, Moş Crăciun citind scrisorile trimise de cei mici. Aceste planşe de desenat se pot descarca gratis de pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, dar şi multe altele, toate aflat la categoria PLANŞE DE CRĂCIUN. Pentru a descărca imagini de Crăciun click dreapta pe imagine şi apoi "Save link as...", după care se alege locaţia din calculator unde să se realizeze download-ul. Zilnic pe blog se încarcă planşe de colorat pentru copii cu scene de Crăciun sau religioase.
Pentru alte imagini de Crăciun, plus poze de Crăciun pentru desktop, categoria POZE, de unde recomandăm poze de Crăciun din Polus Center Cluj 2008, ce surprind decoraţiunile festive din centrul comercial clujean şi care pot fi descărcate, iar mai apoi utilizate pentru desktop.

IMAGINI DE CRĂCIUN: Planşe de desenat cu fabrica moşului, Moş Crăciun, renii şi sania lui Moş Crăciun












3 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...