Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, decembrie 1

PLANŞE DE DESENAT: JOACĂ-TE CU MOŞ CRĂCIUN, COLOREAZĂ BRADUL DE CRĂCIUN ŞI SCENA NAŞTERII

Crăciunul pentru copiii din noi se desfăşoară pe cartea cu păcate. Povesteşte amintirile tale de Crăciun şi poţi câştiga o carte.
Planşe de Crăciun pentru copii pe care să le coloreze cum vor ei. Descarcă imaginile de Crăciun cu click dreapta pe imagine şi apoi selectează optiunea "Save link as...". Alege locul unde vrei să fie descărcată imaginea în calculatorul tău apoi listeaz-o la imprimantă sau foloseşte programe de editat imagine, cum e paint, pentru a colora planşa. Alege din alte zeci de planşe de Crăciun de aici şi aici, astfel încât să poţi desena renii lui Moş Crăciun, un om de zăpadă sau chiar pe Moş Crăciun în diferite ipostaze. Colorează aceste planşele de Crăciun şi bucură-te de venirea sărbătorilor de iarnă! Continuă să vii pe blogul nostru de poveste pentru alte planşe de desenat cu tematica sărbătorilor de Crăciun.

PLAŞE DE DESENAT: Joacă-te cu Moş Crăciun, colorează bradul de Crăciun şi scena Naşterii Domnului












0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...