Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

joi, septembrie 30

FILME DE CRĂCIUN: How The Grinch stole Christmas

Lumea incantatoare din "Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas" se trezeste la viata pe marele ecran , prin colaborarea dintre Universal Pictures si Imagine Entertainment. Regizorul Ron Howard ("Apollo 13") si producatorul Brian Grazer ("The Nutty Professor") creeaza o noua comedie sarmanta, cu Jim Carrey in rolul spiridusului.
"Cum a furat Grinch Crăciunul" este adaptarea cinematografică a uneipoveşti celebre marca Dr. Seuss, cu Jim Carey în rolul principal. Respins de societatea obsedată de Crăciun, încă de mic, Grinch îşi propune să le distrugă sărbătoarea preferată. Planul lui aproape că e pus în practică, după multe peripeţii, doar că spiritul Crăciunului, mai ales într-o lume de poveste, le rezolvă pe toate. Încă din 2000, acest film a devenit un simbol al perioadei dinainte de Crăciun, fiind difuzat în întreaga lume şi cucerind inimile copiilor şi adulţilor, deopotrivă.  
"Cum a furat Grinch Crăciunul" arată că, având un punct comun, indiferent dacă nu toţi cred în el la inceput, oamenii reuşesc să fie mai uniţi. 
Puteţi urmări filmul de Crăciun "Cum a furat Grinch Crăciunul" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută! 

FILME DE CRĂCIUN: How The Grinch stole Christmas

Alte filme de Crăciun disponibile pentru vizualizare online pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNULsunt: Colinda de Crăciun a lui Mickey, varianta animată şi cu personajele îndrăgite Disney a poveştii cu cele trei fantome ale Crăciunului din povestea lui Charles Dickens, Coşmarul dinaintea Crăciunului, producţia originală din 1993 a lui Tim Burton, filmul pentru televiziune cu Muppets, anume A Muppets Christmas: Letter to Santa, unde păpuşile Muppets au parte de o aventură încercând să repare o greşeală şi să trimită personal scrisoarea de Crăciun Moşului şi animaţia din 2007 Crăciunul e aici din nou cu Jay Leno narator, unde farmecul sărbătorilor de iarnă e redescoperit de o echipă de aventurieri aparte.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...