Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, septembrie 20

DESENE ANIMATE DE CRĂCIUN: Twas the night before christmas

Desene animate de Crăciun, pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL. Desenele de faţă nu au subtitrare, dar se pot viziona online de pe youtube.

O poveste despre asemănările dintre oameni mici şi mari, aşteptările copiilor şi adulţilor, visele pe care ni le facem în preajma Crăciunului. Moşul se supără din vina unei scrisori, astfel că promite să evite un întreg orăşel. Toată comunitatea se străduie să-i reintre în graţie, printr-un ceas uriaş, care, la miezul nopţii de Crăciun să răsune a colinde. Dar oare, Moş Crăciun se va îndura de ei? Dezodământul merită aşteptarea, iar povestea se înscrie în stilul Crăciunului de odinioară. Vizionare plăcută.
Pentru şi mai multe filme de Crăciun, încearcă secţiunea FILME de pe blogul nostru de poveste. Vei găsi acolo o colecţie cu cele mai apreciate producţii de Crăciun ale tuturor timpurilor, iar unele sunt disponibile online, fără să le descarci.

 DESENE ANIMATE DE CRĂCIUN: Twas the night before christmas

Urmăreşte online, dublat în limba română desenele animate Degeţica sau citeşte integral textul al acestei poveştii de Crăciun. Tudor Arghezi - Povestea bradului negru, audio, plus, tot în format audio poţi asculta Povestea lui Fortunato de Guido Gozalo. Audiţie plăcută.
Ascultă online cele mai frumoase colinde româneşti, printre care îi vei recunoaşte pe Ştefan Hruşcă,Paula SelingDinu Iancu SălăjanMircea BaniciuŞtefan Bănică JuniorNicolae Furdui IancuFoego şi alţii, precum şi cele mai cunoscute colinde străine, interpretate de artişti celebri ca Frank SinatraBing CrosbyBrook BentonRosemary Clooney. Audiţie plăcută!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...