Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, septembrie 18

PLANŞE DE CRĂCIUN: Imagini de colorat cu Moş Crăciun, renii Moşului, sania lui Moş Crăciun, bradul de Crăciun.

Planşe de colorat pentru copii de Crăciun. Descarcă imaginile în calculatorul tău cu click dreapta şi apoi "Save link as...". După ce ai descărcat imaginile de Crăciun în calculator le poţi lista la imprimantă pentru că cei mici să se bucure de ele. După ce a terminat de desenat toate aceste forme, convinde-l să coloreze alte planşe de Crăciun similare.
Imagini de Crăciun ce înfăţişează peisaşe de iarnă de colorat, cu Moş Crăciun, spiriduşii Moşului, iezlea în care s-a născut Mântuitorul. Aceste planşe de desenat se pot descarca gratis de pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, dar şi multe altele, toate aflat la categoria PLANŞE DE CRĂCIUN. Pentru a descărca imagini de Crăciun click dreapta pe imagine şi apoi "Save link as...", după care se alege locaţia din calculator unde să se realizeze download-ul. Zilnic pe blog se încarcă planşe de colorat pentru copii cu scene de Crăciun sau religioase. Planşele pot fi desenate cu creioane sau carioci, ori direct în calculator, cu programe de editat imagine, cum e Paint.

PLANŞE DE CRĂCIUN: Imagini de colorat cu Moş Crăciun, renii Moşului, sania lui Moş Crăciun, bradul de Crăciun.












Colecţia de imagini de colorat pentru copii o găseşti la PLANŞE DE CRĂCIUN, din ea făcând până acum parte:


3 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...