Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, septembrie 20

FILME DE CRĂCIUN: Teletubbies

Film de Crăciun pentru copiii şi bebeluşi cu personajele celebre din Teletubbies, producţia tv. Distrează-te alături de ei şi bucuraţi-vă împreună de spiritul Crăciunului.
Puteţi urmări filmul de Crăciun "Barbie şi castelul de diamant" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!

FILME DE CRĂCIUN: Teletubbies


Colecţia de filme de Crăciun de văzut online la noi pe blog cuprinde, printre altele, următoarele titluri care vă aşteaptă să le urmăriţi în această perioadă: 
---
Vrei să îi trimiţi o scrisoare lui Moş Crăciun şi nu ştii cum? Încearcă secţiunea Scrie-i Moşului, scrisoare pentru Moş Crăciun. Sau poate vrei să creezi propria ta postare, prin opţiunea Interactiv: scrie amintirea ta de Crăciun. Pentru relaxare ascultă online cele mai frumoase colinde româneşti şicele mai cunoscute colinde străine.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...