Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, noiembrie 24

FILME DE CRĂCIUN: THE ORIGINS OF CHRISTMAS

Pe cartea cu păcate Crăciunul e așteptat în continuare și numărăm împreună zilele până la Crăciun. Concursul de Crăciun se desfășoară până în luna decembrie.
Un documentar de Crăciun despre originea acestei sărbători, foarte interesant și o schimbare de perspectivă între filmele de Crăciun siropoase și clișeice. Poate o să vi se pară ciudat să știți că parte din tradițiile actuale ale Crăciunului vin nu din creștinism ci de la păgâni, iar acestor tradiții biserica le-a conferit însemnătate religioasă. De asemenea, documentarul Originea Crăciunului încearcă să demonstreze că sărbătoarea Nașterii Domnului e mai mult marketing decât credință, însă eu cred că în ceea ce privește originea Crăciunului, dacă suntem îndrăgostiți de frumusețea acestei sărbători de iarnă, atunci ține de noi să acceptăm traseul de-a lungul anilor a Crăciunului. Despre acest film am amintit în Efectul Coca-Cola.


ÎȚI MAI AMINTEȘTI CRĂCIUNUL pune la dispoziția vizitatorilor săi opțiunea de a urmări filme online, acestea fiind Dennis, pericol public, unde năzdrăvanul Dennis se străduie să inducă spiritul Crăciunului bătrânului George Wilson, filmul de animație Crăciunul e aici, aventura nebănuită pentru recuperarea sacului  lui Moș Crăciun a unei echipe formate dintr-o fetită orfană, un pui de ren, o omidă, unul din spiridușii Moșului, o vulne șireată și un urs polar cam prostuț. Personajele Disney apar în Colinda de Crăciun a lui Mickey, o versiune de desene animate pentru copii a poveștii lui Charles Dickens, iar Coșmarul dinaintea Crăciunului este poate cel mai original film de Crăciun din toate timpurile. Păpușile Muppets vă dau întâlnire în Crăciun cu Muppet: Scrisoare către Moș Crăciun. Vizionare plăcută.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...