Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, noiembrie 29

RADIO DE CRĂCIUN: PRO FM XMAS

Pentru aceia dintre voi care aşteaptă sărbătorile de iarnă cu nerăbdare şi pentru a putea asculta colinde de dimineaţa până seara, avem o veste foarte bună şi în acelaşi timp o surpriză specială: radioul celor de la PRO FM XMAS este disponibil online pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, astfel încât oricine se poate bucura de magia de Crăciun. Nu mai e nevoie să cauţi colinde online pentru a asculta, nici nu trebuie să îţi încarci calculatorul cu melodii descărcate, pentru că acum ai totul la îndemână cu acest radio de Crăciun, unde poţi auzi colinde favorite, colinde inedite, de la colindele româneşti cu care ai crescut, până la cele străine care fac deliciul filmelor de Crăciun din toate vremurile. Postul de radio PRO FM XMAS va difuza neîntrerupt muzică de Crăciun până la sfârşitul anului, anume până la data de 31 decembrie 2009. Bucuraţi-vă de colinde online fără deranj pe blogul nostru de poveste.
ASCULTĂ ONLINE RADIO PRO FM XMAS
Dacă totuşi sunteţi ascultători mai tradiţionali în ceea ce priveşte colindele, atunci avem şi pentru voi o veste foarte bună. ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL are o bază de colinde pe care să le ascultaţi online, ce cuprinde cele mai frumoase colinde româneşti, printre care îi veţi recunoaşte pe Ştefan Hruşcă, Paula Seling, Dinu Iancu Sălăjan, Mircea Baniciu, Ştefan Bănică Junior, Nicolae Furdui Iancu, Foego şi alţii, precum şi cele mai cunoscute colinde străine, interpretate de artişti celebri ca Frank Sinatra, Bing Crosby, Brook Benton, Rosemary Clooney. Audiţie plăcută!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...