Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, noiembrie 30

CONCURS DE CRĂCIUN: CARTEA CU PĂCATE ŞI ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL

Preluare de pe cartea cu păcate a lui Răzvan:



Pentru că numărul celor care au decis să participe până acum la concurs este chiar mic, am decis sa prelungesc concursul până pe 20, adică exact două săptămâni în plus. Înainte cu cinci zile de data finală a concursului voi publica amintirile primite pe itimaiamintesti@gmail.com sau itimaiamintesti@yahoo.com în ordinea în care le-am primit.

Mulţumesc tuturor celor care au trimis deja amintirile lor, sau le-au publicat pe blogul lor. Sper ca zilele următoare să vă aducă mai mult aminte de Crăciun, aşa cum era el în anii copilăriei sau în orice altă perioadă în care a ajuns să vă fie drag.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...