Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, noiembrie 21

FILME DE CRĂCIUN: MICKEY'S CHRISTMAS CAROL (1983)

Activitatea continuă pe cartea cu păcate.
Desenele copilăriei, înainte ca totul să fie 3D, în filmul de Crăciun „Colinda de Crăciun” a lui Mickey. Din câte știu există o versiune ulterioară a acestui film, tot Disney, din ultimii ani. Povestea e clasică, o știe toată lumea, de la Charles Dickens (apropo, nu uitați de concurs) încoace, cele trei fantome ale Crăciunului care îl vizitează pe Scrooge în noaptea de Crăciun, arătându-i trecutul, prezentul și viitorul, toate urmând să ducă la schimbarea avarului bătrân om de afaceri într-un suflet darnic, copilăros aproape. Evident că cele trei fanome sunt interpretate de personaje celebre Disney, după cum tot filmul e o colecție de astfel de personaje. Fiind una dintre cele mai cunoscute povești de Crăciun, aceasta are o morală puternică pe care probabil că o cunoșteți, dar nu strică o reamintire. Vizionare plăcută.



Ca de obicei, filmul nu are subtitrare, iar aici site-urile specializate nu cred să fie de mare ajutor. Dar, dacă tot vorbeam despre desenele animate ale copilăriei, poate că e cazul să le privim așa cum o făceam și atunci, când nu erau dublate și învățam limba engleză cu ajutorul lor.
Alte filme de Crăciun disponibile online pe care le-am prezentat sunt: Coșmarul dinaintea Crăciunului și Muppets: Scrisoare către Moș Crăciun.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...