Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

joi, noiembrie 19

FILME DE CRĂCIUN: THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS (1993)


 Coşmarul dinaintea Crăciunului (cinemagia) este din punctul meu de vedere cel mai reușit film de Crăciun din toate timpurile, reușind să vorbească despre ce e cu adevărat important la sărbătoarea Crăciunului fără să fie clișeic, patetic sau plictisitor. În orășelul Halloween, Jack, regele dovlecului se plictisește de moarte de aceleași festivități și crede că e de datoria lui să schimbe ceva și să ofere oamenilor pentru anul viitor ceva cu totul nou. Când din greșeală nimerește în orășelul Crăciunului, sau lumea Crăciunului, după cum înțelege fiecare povestea, Jack crede că și-a îndeplinit dorința, pornind de la costumatia oamenilor, linistea din case, împodobirea casei și al bradului si terminând cu Moș Crăciun, toate o să-l conducă pe sărmanul personaj spre aventuri interesante care vor reuși cu sigurantă să rupă nu doar un zâmbet din partea celor care urmăresc filmul.
Anul trecut am pus pe blog intro-ul original al filmului, precum și interpretarea în versiunea Fall Out Boy a piesei ”What's this” din momentul în care Jack ajunge în Christmas Town. Postarea respectivă, tot despre The nightmare before Christmas o găsiti aici.
Acest video disponibil online nu are subtitrare, iar filmul poate să fie urmărit fără intrerupere timp pe 72 de minute, după care megavideo restrictioneaza accesul la continut pentru 54 de minute. Dacă totuși doriți să descărcați acest film de Crăciun și aveți Firefox, atunci aveți nevoie de extensia Video Download Helper. Subtitrare pentru Coșmarul dinaintea Crăciunului sunt sigur că se găsește pe site-urile specializate.
Vizionare placută.



De când s-a mutat pe cartea cu păcate, unde poți găsi și un concurs, ÎȚI MAI AMINTEȘTI CRĂCIUNUL  oferă în fiecare zi posibilitatea de a urmări gratuit filme de Crăciun online. Pentru a vedea filmul A Muppets Christmas: Letters to Santa direct pe site-ul nostru, click aici.
---
Scrie amintirea sau povestea ta de Crăciun.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...