Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, noiembrie 30

Filme de Craciun: Barbie in Spargatorul de Nuci (Barbie in the Nutcracker) (2001) film online tradus in limba romana

Barbie in Spargatorul de Nuci
film cu Barbie in limba romana
Urmareste online filme de Craciun in limba romana: Barbie in Spargatorul de Nuci. Vezi online filme de Craciun cu Barbie in Spargatorul de nuci.
Barbie prinde viata intr-un mod magic, datorita uluitoarei animatii computerizate, in aceasta adaptare moderna a povestii clasice a lui E.T.A. Hoffmann. Basmul incepe atunci cand Barbie, care joaca rolul Clarei, primeste de la matusa ei preferata un minunat spargator de nuci, din lemn.
in aceasta noapte, in timp ce Clara doarme, Spargatorul de nuci se trezeste la viata pentru a-l alunga pe diabolicul Rege soarece, care a invadat camera Clarei. Fetita se trezeste si il ajuta pe Spargatorul de nuci, dar Regele soarece o micsoreaza cu ajutorul unei vraji.
Clara si Spargatorul de nuci pornesc intr-o aventura palpabila, in cautarea Printesei Zaharel, singura care poate rupe vraja Regelui soarece.
Povestea este infrumusetata de scene de dans spectaculoase, create de renumitul coregraf Peter Martins, pe muzica lui Ceaikovski. Miscarile reale ale dansatorilor de la Baletul din New York aduc frumusetea baletului pe micul ecran asa cum nu s-a mai vazut niciodata.
Barbie in Spargatorul de nuci ne arata ca daca esti bun, istet si curajos, orice este posibil.

Desene animate de Craciun: Barbie in Spargatorul de Nuci - film online in limba romana
Filme cu Barbie online

Vezi si:
Minunata lume Disney - filme online


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...