Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, noiembrie 16

Retete de Craciun: Clatite cu spanac. (Reteta de post)

Retete pentru post / Clatite cu spanac
Clatite cu spanac Retete de Craciun
Chiar dacă s-ar putea să nu mai găseşti spanac proaspăt în piaţă, nu-ţi face griji! Vei putea prepara delicatesele pe care ţi le propunem cu spanac congelat sau conservat, care se găseşte la discreţie în marile magazine. Pe lângă faptul că sunt delicioase, reţetele noastre te vor ajuta să-ţi diversifici meniul de post.

Clătite


Ingrediente clătite: 125 g făină, 100 ml apă minerală, 50 g ulei, 25 g zahăr, 10 g sare.
Ingrediente umplutură: 300 g spanac, două linguri de ulei, sare, delikat, boia. 
Preparare: se amestecă ingredientele până se obţine o pastă de consistenţa unei smântâni subţiri. Se coc într-o tigaie de teflon, unsă cu ulei înainte de fiecare clătită. Spanacul se spală, se taie mai mare şi se căleşte două minute în ulei, cu sare, delikat şi boia, apoi se înăbuşă, până se înmoaie.
Se umplu foile de clătite şi se rulează fiebinţi. Se pot servi întregi sau tăiate în două. Dacă nu ţii post, poţi presăra peste umplutură caşcaval ras.

PONT! 
Din cauza lipsei oului din compoziţie, foile de clătite se pot rupe foarte uşor şi de aceea e bine să fie puţin mai groase.

Citeste si:


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...