Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

joi, noiembrie 25

Cum străbate Moş Crăciun întreg globul într-o singură noapte?

Cum străbate Moş Crăciun întreg globul într-o singură noapte, într-o sanie trasă de reni, pentru a lăsa milioane de cadouri la toată lumea? Este o întrebare care îi frământă pe toţii copiii, şi pe cei mari deopotrivă. Oamenii de ştiinţă au venit cu răspunsul: Moşu' foloseşte continuumul spaţiu-timp.

"El înţelege că spaţiul şi timpul se pot întinde, înţelege că spaţiul se poate comprima şi de aceea el poate avea la dispoziţie, de fapt, şase luni pentru a împărţi daruri", a declarat profesorul Larry Silverberg de la North Carolina State University.
Dar cum încap milioanele de cadouri în sania Moşului? El duce doar ingredientele şi apoi "creşte" din ele darurile, potrivit lui Silverberg.
"Suntem de părere că Moşu' foloseşte nanotehnologia pentru a creşte cadourile sub brad. A descoperit cum să transforme ceea ce noi numim proprietăţi termo-dinamice ireversibile în unele reversibile", a explicat profesorul.
"Începe cu funingine, bomboane, orice fel de material natural, le pune sub brad şi apoi le creşte pentru a crea cadourile şi a le împacheta", a mai spus Silverberg.
Excursia lui Moş Crăciun are loc pe toate continentele, pe toate fusurile orare, iar Silverberg spune că sania bărbosului este echipată cu un sistem de ghidare pentru a-l ajuta să se orienteze, informează Daily Mail.
Şi să ştiţi că renii chiar pot zbura. Ei sunt modificaţi genetic pentru a putea să zboare, să îşi menţină echilibrul pe acoperişuri şi să vadă în întuneric.

Vezi si:


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...