Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, noiembrie 30

Seria filmelor de Crăciun începe la cinema cu „Spărgătorul de nuci"

Filme de Craciun: Spargatorul de nuci 2010.


Magia Crăciunului la cinema
Baletul lui Ceaikovski îşi găseşte reinterpretarea modernă în „Spărgătorul de nuci”, un film fantastic despre puterea imaginaţiei.

Vin Sărbătorile şi la cinematograf şi începutul lunii decembrie aduce primele filme numai bune de făcut cadou celor mici. Povestea din „Spărgătorul de nuci” are loc în anii ’20, când micuţa Mary (Elle Fanning) îşi petrece Crăciunul la Viena, alături de fratele ei, Max (Aaron Michael Drozin), tatăl răutăcios şi mama indiferentă.
Sărbătorile devin cu adevărat magice când soseşte trăsnitul unchi Albert (Nathan Lane), care îi face cadou un spărgător de nuci. În noaptea de Crăciun, acesta prinde viaţă, povestindu-i fetiţei că, în realitate, este un prinţ pe nume N.C. (Charlie Rowe) şi o duce în lumea lui magică de sub pomul împodobit, unde toate jucăriile sunt vii. Aici, Mary îşi face noi prieteni, dar se confruntă şi cu maleficul Rege Şobolan (John Turturro) şi mama lui (Frances de la Tour), care îl răpesc pe spărgătorul de nuci şi îşi pun în mişcare planurile criminale.

Filme de Craciun: Spargatorul de nuci 2010 trailer


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...