Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, noiembrie 14

Filme de Craciun: Harry Potter si Prizonierul din Azkaban (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) (2004) film online subtitrat in limba romana

Harry Potter si prizonierul din Azkaban
Harry Potter and the prisoner of Askaban
Vezi online filme din seria Harry Potter: Harry Potter si Prizonierul din Azkaban. Vezi online Harry Potter si Prizonierul din Azkaban, film subtitrat in romana.
Harry Potter, in varsta de treisprezece ani, (Daniel Radcliffe) a petrecut cu greu o alta vara alaturi de rudele sale ingrozitoare, familia Dursley, "comportandu-se frumos" fara a practica nici o magie. Adica, pana in momentul in care sora dominatoare a unchiului Vernon, matusa Marge (Pam Ferris) vine in vizita. Matusa Marge s-a purtat intotdeauna oribil cu Harry si acum merge atat de departe incat, o face, ca dintr-un accident sa se umfle ca un balon monstruos si sa zboare!
Temandu-se de razbunarea matusii si unchiului (si repercusiunile de la Hogwarts si de la Ministerul Magiei, care le interzice cu strictete discipolilor sa utilizeze magia in lumea noastra), Harry fuge de acasa.
Este luat cu promptitudine de Autobuzul Salvator, un vehicul fantastic violet pe trei nivele care il poarta spre carciuma Leaky Cauldron (Cazanul Spart). La sosire, Harry este intampinat de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care, in mod inexplicabil nu il pedepseste pe adolescent pentru greseala de a se folosi de magie si in schimb insista sa isi petreaca noaptea la Leaky Cauldron inainte de a se indrepta spre Hogwarts pentru al treilea an de studiu.
Se afla rapid ca un vrajitor periculos si enigmatic, Sirius Black (Gary Oldman) a evadat din inchisoarea Azkaban si se presupune ca il cauta pe Harry. Legenda spune ca Black a fost responsabil pentru ca l-a indrumat pe Lordul Cap-de-Mort spre parintii lui Harry si spre uciderea acestora; se crede de asemenea ca este hotarat sa il ucida pe Harry.
Pentru a inrautati lucrurile si mai mult, Hogwarts ii adaposteste pe Dementori, paznicii terifianti din Azkaban care s-au oprit la scoala in incercarea de a proteja studentii de Black. Dementorii absorb sufletele victimelor lor si, din pacate pentru Harry, par sa aiba mai multa influenta asupra lui decat asupra celorlalti colegi ai sai. Prezenta lor amenintatoare il inspaimanta infiorator pe tanarul vrajitor, facandu-l pur si simplu neajutorat, pana cand profesorul Lupin (David Thewlis), noul profesor de aparare impotriva Magiei Negre, il pregateste pe Harry pentru a folosi Patronus Charm pentru a se apara impotriva efectelor paralizante ale Dementorilor. 
Intre timp, cel de-al treilea an al lui Harry la Hogwarts este plin de creaturi noi interesante ca Buckbeak, o creatura magica jumatate cal, jumatate vultur, pe nume "Hippogriff"; intalniri stranii cu profesorul de Divinatie, Sibyll Trelawney (Emma Thompson) si simbolul mortii cunoscut sub numele "grim"; precum si aventuri care iti taie rasuflarea, incluzand vizite clandestine in satul vrajit Hogsmeade, descifrarea secretelor ascunse in vrajita Marauder's Map (Harta Strengarilor) si o excursie terifianta in Shrieking Shack (cea mai bantuita casa din Britania).
Pe parcurs, Harry va incerca sa gaseasca o logica a aparitiilor si disparitiilor lui Hermione (Emma Watson), cu ajutorul lui Ron (Rupert Grint) si a uriasului Hagrid (Robbie Coltrane) care a preluat o noua functie la Hogwarts, cea de profesor de Ingrijirea Creaturilor Magice. 
O confruntare intre Harry si amenintatorul Sirius Black pare inevitabila... dar care este relatia dintre profesorul Lupin si Black? Care este secretul intunecat pe care Profesorul Snape (Plesneala) (Alan Rickman) este nerabdator sa il dezvaluie? Si de ce este sobolanul lui Ron, Scabbers (Pungasul), atat de nerabdator sa scape din mana lui?
Harry va avea nevoie de tot curajul, magia si sprijinul pe care le poate primi pentru a raspunde la aceste intrebari si a descoperi adevarul din spatele lui Sirius Black si legaturile sale cu trecutul misterios al tanarului si talentatului vrajitor.
Vezi online filme subtitrate in romana din seria Harry Potter:

Filme de Craciun: Harry Potter si Prizonierul din Azkaban (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) (2004) film online subtitrat in limba romana




Radioul lui Mos Craciun
Ducu Bertzi - Pe podele de nuiele


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...