Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, noiembrie 17

Produsele de Craciun a invadat magazinele din Cluj

Rafturile magazinelor sunt ticsite cu produse specifice sarabatorilor de iarna, cu toate ca pana la Craciun mai este peste o luna.

Produse de Craciun in magazinele din Cluj
Brazi artificiali impodobiti, seturi de globuri si beteala, ornamente de lut si de plastic, bomboane de pom si cozonaci sunt doar cateva dintre produsele care au invadat magazinele clujene. Chiar daca nu prea cumpara inca, oamenii tot se opresc la rafturi sa arunce o privire. “Nu cumparam inca, dar ne uitam orientativ sa vedem cam de cati bani avem nevoie de sarbatori. Vom lua si un brad, este mult mai frumos si asa protejam natura”, a spus o femeie care se uita la brazii artificiali.

Un astfel de brad poate ajunge chiar si la pretul de 500 de lei, insa multi prefera sa cumpere brad artificial, deoarece il pot folosi pentru mai multi ani. In materie de globuri si obiecte de decor, clientii au de unde alege, ofertele fiind pentru toate gusturile si buzunarele.
Atmosfera de sarbatori isi face loc nu numai in magazine, municipalitatea incepand sa monteze deja luminile de sarbatori in zona centrala.


1 RĂSPUNSURI:

Au invadat - ca "e" mai multe!!!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...