Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

vineri, noiembrie 12

Filme de Craciun: Harry Potter si piatra Filozofala (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) (2001) film online subtitrat in limba romana

Harry Potter si piatra filozofala
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Vezi online filme de Craciun: Harry Potter si piatra filozofala (2001) subtitrat in romana. Vezi online filme din seria Harry Potter gratuit si subtitrat.
Filmul este bazat pe primul roman din seria cunoscută de cărţi despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman apărut şi în România, la Editura Egmont Romania. 
În pragul împlinirii vârstei de 11 ani, Harry Potter anticipează puţin felul distracţiei şi cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat în custodie după moartea părinţilor săi şi l-au obligat să doarmă în debaraua de sub scări. 
Însă în acest an, aniversarea zilei de naştere a lui Harry va fi diferită. O scrisoare misterioasă, scrisă cu o cerneală verde neobişnuită, adresată lui Harry, soseşte pe neaşteptate însoţită de o bufniţă. Harry este surprins şi încântat de mesajul curios, însă unchiul său Vernon, îngrozit, distruge scrisoarea înainte ca Harry să o poată citi. 
A doua zi, o altă scrisoare şi bufniţă sosesc, numai pentru a fi aruncate de familia Dursley. Zi de zi, scrisori şi bufniţe continuă să sosească la uşa lui Harry până când familia Dursley, de teamă că nu vor mai putea tăinui conţinutul corespondenţei neobişnuite, ei se mută cu Harry într-o cabană îndepărtată unde au certitudinea că nu mai pot fi găsiţi. 
Planul lor pare a funcţiona când, dintr-odată, o bufnitură puternică le scoate uşa din balamale, apărând în faţa lor trupul voluminos al unui uriaş impresionant pe nume Hagrid. Furios pe familia Dursley pentru că au distrus scrisorile şi au încercat să ascundă adevărata identitate a nepotului lor, Hagrid dezvăluie secretul care îi va schimba viaţa lui Harry: el, Harry Potter, este un vrăjitor! 
Spre marea sa surprindere, Harry află că scrisorile misterioase sunt invitaţii pentru el, cu ocazia împlinirii vârstei de 11 ani, să părăsească lumea obişnuită şi să se alăture unor copii de vârsta lui cu înzestrări similare la celebra şcoală Hogwarts de farmece şi vrăjitorii. 
Hagrid continuă să îi explice lui Harry faptul că părinţii săi nu au murit într-un accident de maşină aşa cum îi spuseseră în mod repetat rudele sale, ci că au fost de fapt ucişi de către un vrăjitor rău care în schimb i-a făcut lui Harry pe frunte o cicatrice în formă de fulger! 
Harry este bulversat de aceste destăinuiri despre părinţii săi şi de invitaţia la Hogwarts. Cu toate acestea, după ce mai petrece încă o noapte în debaraua de sub scări gândindu-se la viaţa sa chinuită, el se hotărăşte să plece cu Hagrid la gara London’s King’s Cross Station, unde descoperă peronul secret 9ž şi se urcă în Expresul Hogwarts. 
În trenul plin de elevi curioşi din primul an, Harry se împrieteneşte cu micii vrăjitori în devenire Hermione Granger şi Ron Wesley. Împreună cu noii săi prieteni, Harry porneşte în aventura vieţii lui la Hogwarts, un loc minunat care a depăşit orice închipuire a lui, unde îşi va descoperi calităţile extraordinare şi îşi va găsi căminul şi familia pe care nu le-a avut niciodată.

Filme de Craciun: Harry Potter si piatra Filozofala (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) (2001) film online subtitrat in limba romana




1 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...