Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

vineri, noiembrie 19

Concurs Minunata lume Disney. Castiga 4 DVD-uri cu Frumoasa si Bestia

Minunata lume Disney
Minunata lume Disney lanseaza pe DVD si Blu-ray clasica poveste Frumoasa si Bestia / Beauty and the Beast. Belle (Paige O’Hara) este o tanara, careia nu-i place viata pe care o duce in micul orasel din Franta. Destinul o va face sa se intalneasca cu Bestia (Robby Benson), un print asupra caruia s-a aruncat o vraja, nemaifiind capabil sa iubeasca. Cu timpul intre cei doi se infiripa o prietenie frumoasa.
Frumoasa si Bestia / Beauty and the Beast, o poveste clasica in care dragostea gaseste intotdeauna o cale sa se strecoare in inimile celor care nici nu se asteapta.
Raspunde la intrebarea, din concurs, iar noi impreuna cu Pro Video te premiem cu unul dintre cele 4 DVD-uri oferite ca premii.
Perioada de participare: 18 Noiembrie 2010 – 17 Decembrie 2010
Alegerea castigatorilor:
extragerea castigatorilor se va face in data de 17 Decembrie 2010, la ora 17:00.
Premii: 4 DVD-uri Frumoasa si Bestia
Participa acum la acest concurs !

Vezi online filmul Frumoasa si Bestia.
Filme de Craciun de vazut online.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...