Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

vineri, noiembrie 12

Filme de Craciun: Harry Potter si Camera secretelor (Harry Potter and the Chamber of Secrets) (2002) film online subtitrat in limba romana

Harry Potter si Camera secretelor
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Vezi online filme de Craciun: Harry Potter si camera secretelor, gratuit si subtitrat in limba romana. Vezi filme din seria Harry Potter online cu subtitrare.
Harry Potter nu a avut o vară prea bună. Nu numai că a trebuit să stea cu tiranica sa mătuşă Petunia, cu unchiul său Vernon Dursley şi cu spaima lor privind calităţile sale magice, dar se pare că cei mai buni prieteni ai săi, Ron Weasley şi Hermione Granger l-au uitat de vreme ce nu i-au trimis niciun singur răspuns la scrisorile sale.
Apoi, brusc şi misterios, spiriduşul casei Dobby apare în dormitorul lui Harry şi-l avertizează de un mare pericol dacă el se va duce la Hogwarts - Şcoala de Vrăjitorie şi Magie.
Dobby este atât de zelos să-l prevină pe Harry să nu se întoarcă la Hogwarts, încât a oprit toată corespondenţa primită de la Ron şi Hermione. În ciuda eforturilor disperate ale spiriduşului, Harry este salvat din sinistra casă a Dursley-lor de către Ron şi fraţii săi, cu ajutorul unei maşini zburătoare şi dus în primitoarea casă a familiei Weasley.
Dar când Harry şi Ron sunt împiedicaţi, în mod ciudat, să intre pe peronul 9 şi ¾ pentru a se îmbarca în expresul de Hogwarts ce urma să-i ducă înapoi la şcoală, băieţii iau măsuri de urgenţă pentru a nu întârzia şi a nu trezi mânia profesorului Snape, care cere exmatricularea lor după ce ei distrug maşina zburătoare Ford Anglia intrând cu ea în fermecătoarea salcie bătăuşă de la Hogwarts.
Între timp, acţiunile eroice din primul an ale lui Harry s-au răspândit în toată şcoala Hogwarts şi el se trezeşte în centrul unei atenţii nedorite.
Printre noii săi fani se află: sora mai mică a lui Ron, Ginny; bobocul ce vrea să devină fotograf, Colin Creevey şi noul profesor de Apărare Împotriva Magiei Negre, Gilderoy Lockhart.
Eclipsat numai de vanitatea sa, Lockhart tânjeşte după atenţia pe care Harry o evită şi este nerăbdător să se asemene cu tânărul erou de la Hogwarts.
Dar nici măcar Lockhart nu poate oferi o explicaţie pentru noua teroare ameninţătoare, care a cuprins întreaga şcoală.
Acum toţi ochii sunt îndreptaţi spre Harry şi prietenii săi încep să se îndoiască de el. Toată lumea face asta cu excepţia lui Ron, a Hermionei şi a fragilei Ginny, care este preocupată de noul său jurnal misterios.
Harry nu-şi abandonează prietenii şi, cu sau fără ajutorul lui Lockhart, el va înfrunta forţa neagră ce stătea ascunsă în iubita lui şcoală.
Urmareste online si Harry Potter si Piatra Filozofala, subtitrat in limba romana.

Filme de Craciun: Harry Potter si Camera secretelor (Harry Potter and the Chamber of Secrets) (2002) film online subtitrat in limba romana


Filme din Minunata lume Disney: Toy Story 1 (dublat in limba romana), Toy Story 2 (dublat in limba romana), Toy Story 3 (dublat in limba romana).


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...