Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, noiembrie 27

Radioul lui Mos Craciun: Magic FM de Craciun

Din data de 1 decembrie, Magic FM revine la un program special de Craciun, difuzand numai muzica de Craciun, sub titulatura Radioul lui Mos Craciun. Astfel, in toata luna cadourilor, Magic FM aduce ascultatorilor cele mai frumoase colinde romanesti si cele mai frumoase colinde straine, intr-un program non stop de Craciun. Magic FM e singurul post romanesc care abordeaza, deja pentru al doilea an consecutiv, Craciunul intr-un mod aparte.

Asculta online Radioul lui Mos Craciun.
Magic FM Radioul lui Mos Craciun

Pentru a asculta online Radioul lui Mos Craciun, trebuie sa descarci fisierul acesta: listen.pls, pe care il poti folosi in winamp sau, incepand cu prima zi a lunii decembrie, online pe ITI MAI AMINTESTI CRACIUNUL.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...