Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, noiembrie 14

Filme de Craciun: Harry Potter si Pocalul de foc (Harry Potter and the Goblet of Fire) (2005) film online subtitrat in limba romana

Harry Potter si Pocalul de foc
Harry Potter and the Goblet of Fire
Vezi online filme din seria Harry Potter cu subtitrare: Harry Potter si Pocalul de foc. Vezi filmul Harry Potter si pocalul de foc subtitrat in limba romana.
Vremuri grele il asteapta pe Harry Potter. Coplesit de cosmarurile care il indurereaza mai mult ca de obicei, Harry este mai mult decat fericit sa scape de visurile sale tulburatoare prin participarea la Cupa Mondiala de Vajthat cu prietenii sai Ron si Hermione. 
Dar ceva sinistru aprinde cerul la tabara de Vajthat – Semnul Negru, semnatura diabolicului Lord Cap-De-Mort. Chemat de discipoli sai, Devoratorii Mortii, care nu au indraznit sa apara in public de cand Cap-De-Mort a fost ultima oara vazut acum 13 ani – noaptea mortii parintilor lui Harry. 
Harry doreste sa se intoarca intre zidurile sigure ale Scolii de Vrajitorie si Magie Hogwarts, unde Profesorul Dumbledore il poate proteja. Dar lucrurile se desfasoara un pic diferit anul acesta. Dumbledore anunta ca Hogwarts va gazdui Turnirul Celor Trei Vrajitori, unul dintre cele mai interesante si periculoase dintre competiile magice ale comunitatii vrajitorilor. Cate un campion va fi ales din fiecare dintre cele trei mai mari si mai prestigioase scolii de vrajitorie pentru a concura intr-o serie de misiuni periculoase pentru castigarea ravnitei Cupe Tri-Vrajitoresti. 
Elevii Scolii Hogwarts privesc coplesiti cum elegantele fete ale Academiei Beauxbatons si intunecatii si cugetatorii baieti de la Institutul Durmstrang umplu Marea Sala, asteptand emotionati selectia campionilor lor. 
Reprezentantul Ministerului Magiei, Barty Crouch si Profesorul Dumbledore prezideaza asupra unei ceremonii incarcata de nerabdare pe masura ce fermecatul Pocal de Aur alege cate un elev de la fiecare scoala pentru a concura. Într-o ploaie de scanteie si flacari, Pocalul numeste pe superstarul Vajthatului al scolii Durmstrang, Victor Krum, urmat de fermecatoarea Fleur Delacour de la scoala Beauxbarton, si in cele din urma pe popularul baiat de aur de la Hogwarts, Cedric Diggory. Dar in mod inexplicabil, Pocalul rosteste un ultim nume: Harry Potter. 
La numai 14 ani, Harry este cu trei ani prea tanar pentru a intra groaznica competitie. El insista spunand ca nu si-a pus numele in Pocal si ca nu vrea sa participe. Dar hotararea Pocalului este finala, iar el trebuie sa participe. 
Suspiciunea si invidia ies la suprafata atunci cand corupta jurnalista Rita Skeeter alimenteaza consumul interior al lui Harry Potter cu barfele din articolele sale. Chiar si Ron incepe sa creada ca prietenul sau „cautator de faima” a pacalit cumva pocalul in a il selecta. 
Suspectand ca orice ar fi pus numele lui Harry in Pocal nu doreste decat sa-i faca rau lui Harry, Dumbledore il roaga pe Alastor „Ochi Nebun” Moody, excentricul nou profesor de Aparare Impotriva Magiei Negre, sa supravegheze cu ochiul sau experimentat si magic asupra tanarului vrajitor. 
Harry se pregateste pentru misiunile provocatoare ale Turnirul Celor Trei Vrajitori – scaparea de un dragon scuipator de foc, scufundarea in adancile ape ale marelui lac si navigarea unui labirint cu viata proprie. Dar nimic nu este mai descurajator decat cea mai provocatoare misiune dintre toate – gasirea unei persoane cu care sa mearga la Balul de Craciun
Pentru Harry, a lupta cu dragoni, cu oamenii marii si cu oamenii de piatra este ca o plimbare prin parc in comparatie cu invitarea minunatei Cho Chang la Balul de Craciun. Si daca Ron nu ar fi fost asa de distrat, poate ca ar fi putut sa isi dea seama de o schimbare a sentimentelor lui pentru Hermione. 
Evenimentele iau o turnura nedorita cand cineva este ucis la scoala Hogwarts. Înfricosat si inca bantuit de vise cu Cap-De-Mort, Harry apeleaza la Dumbledore. Dar chiar si venerabilul Director al scolii admite ca nu mai sunt raspunsuri simple. 
In timp ce Harry si ceilalti campioni se lupta in ultima lor misiune lor prin lujerii cataratori ai labirintului prevestitor de rau, cineva sau ceva il pazeste foarte atent. Victoria este la vedere, dar pe masura ce ei se apropie de Cupa Tri-Vrajitoreasca, nimic nu este ceea ce pare – si Harry curand se gaseste repezindu-se cu capul inainte catre o intalnire inevitabila cu adevaratul diavol...


Din seria Harry Potter:
Harry Potter si Piatra Filozofala - cu subtitrare
Harry Potter si Camera secretelor - subtitrat in romana
Harry Potter si Prizonierul din Askaban film online cu subtitrare in romana

Filme de Craciun: Harry Potter si Pocalul de foc (Harry Potter and the Goblet of Fire) (2005) film online subtitrat in limba romana


1 RĂSPUNSURI:

e tarev filmul mereu mi-am dorirt sa-l vad :d :-)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...