Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 10

Filme de Craciun: Barbie in Lacul lebedelor (2003) dublat in limba romana

Barbie in Lacul lebedelor
Desene animate de Craciun cu Barbie in Lacul lebedelor (Barbie of Swan Lake). Animatie 3D din seria Barbie dublata in limba romana.
Intraţi într-o lume de dragoste şi încântare. 
Barbie se trezeşte la viaţã în al treilea sãu film de animaţie, “Barbie în lacul lebedelor”. Având la bazã superba muzicã a lui Ceaikovski şi minunatul basm, Barbie joacã rolul lui Odette, tânara fiicã de brutar, care urmeazã un inorog în Pãdurea Fermecatã. 
Vrãjitorul cel rãu, Rothbart, care doreşte sã o îngenuncheze pe verişoara sa, Regina cea Bunã şi sã cucereascã Pãdurea, o transforma pe Odette într-o lebadã. Regina cea Bunã face astfel încât Odette e om noaptea şi lebãdã ziua. Odette aflã cã, deşi nu e persoana cea mai potrivitã pentru aceastã misiune, e destinul ei sã salveze Pãdurea Fermecatã de Rothbart. Dar cum poate o tânãrã fatã, înarmatã doar cu curaj, cinste şi inteligenţã, sã realizeze acest lucru, în timp ce tânãrul prinţ Daniel se îndrãgosteşte de ea? 
“Barbie în lacul lebedelor” combinã fantezia, baletul şi muzica de neuitat a lui Ceaikovski, în interpretarea Orchestrei Simfonice din Londra. 
Peter Martins, conducãtorul Baletului din New York, a coregrafiat minunatele scene de dans ale acestui balet spectaculos într-un mod cu totul inedit. “Barbie în lacul lebedelor” ne aratã cã fiecare dintre noi suntem mai curajosi decât credem.
Celelalte productii Barbie disponibile online
Filme de Craciun: Barbie in Lacul lebedelor (2003) desene animate in limba romana
 

Filme de Craciun: Barbie in Lacul lebedelor (2003) desene animate in limba romana


1 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...