Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 24

Shrek: Shrek 2 (Shrek 2) (2004) film online subtitrat in limba romana


Ordinea fireasca a unui basm este intrerupta in partea a doua a castigatorului premiului Oscar – Shrek – in care Shrek, Fiona si magarul Donkey au parte de noi aventuri alaturi de alte personaje cunoscute din basme.
Dupa ce s-a batut cu dragonita incendiara si cu diabolicul Lord Farquaad pentru a castiga mana Printesei Fiona, Shrek se confrunta cu o noua provocare: intalnirea cu socrii.
Shrek si Fiona se intorc deci din luna de miere si gasesc o invitatie de la parintii Fionei, Regele si Regina Tinutului Foarte Foarte Indepartat.
Toti locuitorii Tinutului Foarte Foarte Indepartat asteapta cu nerabdare intoarcerea Printesei lor si parintii organizeaza pentru asta o petrecere fastuoasa cu 6000 de invitati.
Dar nimeni nu se asteapta la ceea ce vor vedea de fapt: un ginere capcaun iar fetita lor schimbata ... cam mult!
Alegerea Fionei a intors pe dos planurile tatalui ei, iar acesta nu renunta usor. Ideea lui despre „ a trai fericit pana la adanci batranete” nu il include pe Shrek alaturi de Fiona.
De aceea el va apela la Zana Nasa si la Fat frumos care il vor tocmi pe Motanul Incaltat sa-l elimine pe Shrek.

Shrek: Shrek 2 (Shrek 2) (2004) desene animate in limba romana



1 RĂSPUNSURI:

tare tare tare tare fain filmul

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...