Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 24

Desene animate de Craciun: Craciunul vine doar o data pe an (1963)

Craciunul vine doar o data pe an
Povestea incepe intr-un orfelinat, unde toti copii dorm, in asteptarea diminetii de Craciun. De indata ce ceasul ii trezeste, unul dintre ei le ureaza tuturor un Craciun fericit. Cu totii se arunca spre semineu, unde stau agatate cadourile, in sosetutele special atarnate pentru Mosul. Fiecare isi ia cadourile, dar descopera in scurt timp ca sunt stricate, ceea ce ii arunca intr-un plans de zile mari.
Intre timp, profesorul Grampy se plimba cu sania prin zapada, cantand, iar cand ii aude pe copii plangand se indreapta spre usa orfelinatului. Pandeste pe fereastra, ii vede pe micuti acolo si se gandeste la o metoda prin care sa le ofere un Craciun mai bun. Ii vine o idee.
Profesorul le pregateste o surpriza de Craciun pe care nu o vor uita niciodata.

Desene animate de Craciun: Christmas comes but one a year


Joaca-te online cu Clopotei de iarna sau deseneaza planse de colorat.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...